Widok

Parkowanie na chodniku.

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wykopać te zielone monstery za burtę
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzięki za foto

Tesknie za chylonią
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, że większość użytkowników podchodzi do tego na zasadzie "nie moje to zostawię gdziekolwiek, niech się dzieje co chce". Wystarczyłoby trochę pomyśleć.
popieram tę opinię 54 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to nie użytkownicy tak zostawiają. Osoby dbające o równomierne rozłożenie hulajnóg na mieście wystawiają je na środek chodnika z dostawczaków
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bzdura. Sam ostatnio przestawiałem 4 ustawione równiutko obok siebie, pozostawione na rogu ulicy i zastawiające cały chodnik.

Nie wierzę, że przyjechało czterech ludzi i ustawiło równiutko hulajnogi na rogu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

to nie użytkownik, tylko właściciel, wczoraj nie było żadnej, dzisiaj z 12 szt. stoi na chodniku, Straż Miejska powiadomiona, ale jak nie trzeba założyć blokady, to nie przyjadą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Od internetowych dzieci za wiele nie wymagaj bo to je przerasta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ta ilość hulajnog

Wynika z awarii SKM z piątku na sobotę. Pociag jadąc z Gdańska zatrzymał się na stacji Gdynia Stocznia, było mnóstwo ludzi (juwenalia) i musieli się dostać jakoś do swoich miejsc zamieszkania. Dobrze, że chociaż postawili je z boku, bo mogli je rozsiać po całej drodze. Nie róbmy już takiej afery, bywa naprawdę gorzej.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dodam, ze akurat te hulajnogi

Maja strefę kończącą się w tym miejscu, stąd ich duża ilość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Buk się o objawił na chodniku, cud nie ruszać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Lepiej się przejdź albo nie wiem na siłownie idź

Jak się nie mieścisz i tak Ci wadzą hulaje na poboczu chodnika
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Lepiej nic nie pisz, jak uważasz że na pierwszym zdjęciu hulajnoga stoi na poboczu chodnika.

Przez jedna hulajnogę i nieodpowiedzialnego uzytkownika

Lepiej zakazać i wszystkie usunąć z Gdańska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiem o co chodzi jest miejsce na chodniku.

Nakładać kary pieniężne na użytkowniku poprzez aplikację dodatkowe opłaty za pozostawienie "byle gdzie",,Aplikacja hulajnog nie jest anonimowa.poprzez aplikację można automatycznie ściągnąć opłatę karna z konta klienta!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale mieli niby naliczać dodatkowe koszta za to jak nie zostawi w wyznaczonym miejscu tych hulajek?
A przynajmniej ja bym zrobiła- kaucja zwrotna dopiero gdy udowodnisz chociażby zdjęciem w aplikacji, że hulajnoga została odstawiona w odpowiednim miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry