Widok

Partner na siłownie

Społeczność Temat dostępny też na forum:
Partner na siłownie
Poszukuję kogoś kto zna się na osiąganiu idealnej sylwetki. Niestety trenera personalnego nie mogę wykupić, a sama ćwicząc na siłowni nie wiele osiągnę... Jeżeli chcesz mi pomóc napisz :) Mile widziane kobiety :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

doradzać łatwo

Zakochaj się. Będziesz miała motywację. A może wybranek zaakceptuje to czego Ty nie akceptujesz. Ile masz lat?
dieta, aeroby, troszkę siłowni i wszystko samo przyjdzie, ale z czasem.
napisz do mnie maila na vrrrooon@o2.pl to pogadamy:) Pozdrawiam
hej !! :D i jak Twoje poszukiwania ? :) mam podobny kłopot ale widze ze napisałaś idealny wątek i podpinam sie pod niego :D gdybys była zainteresowana wspólnymi wyjściami na siłownie odezwij sie - ! nika17ads@wp.pl
dziewczyny podstawa to dobra motywacja i chęci do działania :D jak macie ochotę poruszać się na świeżym powietrzu czy to rowerek czy pobiegać możecie pisać :) jestem aktywnym facetem 28 lat, aha na silkę też chodzę także mogę coś podpowiedzieć :D bikegdansk@wp.pl

Inne tematy z forum Sport

Bieganie zimą (20 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Bonus powitalny jak z nim grać, aby zarobić (8 odpowiedzi)

Cześć wszystkim. Chciałbym dowiedzieć czy można zarobić, na bonusach powitalnych w kasynach...

do góry