Widok

Partnerka do wynajęcia

Partnerka do wynajęcia
Witajcie Panowie :)

Zbliża się wesele, a Ty szukasz osoby towarzyszącej?

Komunia w rodzinie a Ty masz już dosyć wysłuchiwania "kiedy w końcu zobaczymy Cię z dziewczyną" ?

A może nie chcesz ujawniać swojej orientacji przed Rodziną, a czeka Cię zjazd familijny?

Może zwyczajnie masz ochotę na domowy obiad w zaciszu swojego apartamentu, ale nie chcesz go ani robić ani jeść w samotności ?

Potrzebujesz kobiecej porady przy zakupie garnituru?

Napisz!

Jestem wysoką, bardzo szczupłą Kobietą. Wiek 30+. Wykształconą, elokwentną, używającą poprawnej polszczyzny. Potrafię milczeć, słuchając z uwagą jak i rozmawiać na wiele tematów. Nie będziesz się wstydził przed Rodziną czy Znajomymi.
Nie stosuję używek. Dbam o siebie. Nie przesadzam z makijażem. Nie mam sztucznych paznokci ani innych temu podobnych. Potrafię zachować dyskrecję.
Więcej szczegółów w korespondencji mailowej.

To ma być poważny układ, coś w stylu "pracownik-pracodawca", w którym każda ze stron ma swoje, jasno określone, prawa i obowiązki.

Cena do uzgodnienia - na pewno dojdziemy do porozumienia :)

NIE ŚWIADCZĘ USŁUG SEKSUALNYCH.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hmm... Jestem kobieca, atrakcyja , inteligentna i wezme mniej...:-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

wesele

poszukuję partnerki na wesele, ale jestem zbyt piękny i młody, żeby za to płacić :) pójdę sam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak,tak bedzie lepiej...:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

umowę też zawierasz? a podatek odprowadzasz? :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

30+ ? Czyli nie wiesz ile masz dokładnie lat? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bzdura

Każda świadczy, to tylko kwestia ceny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zenada nie każdy świadczy...co za bzdura-piszesz chyba tylko o sobie więc nie pisz że wszyscy świadczą...!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

do żenady

Każdy świadczy Ty też nawet jak jesteś w związku. A wiesz dlaczego? Bo jak Twój miły straciłby pracę, szybko byś zmieniła poglądy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie świadczę usług bu ha ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Społeczność

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie (9 odpowiedzi)

J. Haponiuk 3 obrazy - olej na płótnie Sprzedam trzy obrazy Jerzego Haponiuka, olej na płótnie,...

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry