Widok

Partnerka na wesele

Hej, szukam partnerki z Trójmiasta na wesele, które odbędzie się 13 maja w Murowanej Goślinie.
Jestem z Gdańska, mam 23 lata, 182 cm wzrostu i dobrze skrojony garnitur. ;) Z mojej strony zapewniam transport w obie strony, nocleg oraz tańce i hulanki do białego rana. Z uwagi na lata spędzone na trenowaniu tańca gwarantuję dobrą zabawę na parkiecie, a w przerwach na złapanie oddechu możesz liczyć na miłe towarzystwo połączone z poczuciem humoru. :)
Szukam partnerki w zbliżonym do mojego wieku, zaznajomioną z kulturą osobistą i najważniejsze - pozwalającą na prowadzenie w tańcu przez partnera. :D
Jeżeli jesteś zainteresowana - nie krępuj się i zostaw komentarz. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podaj meila odezwę Sie ;)
Co to znaczy pozwolić się prowadzić?
Rozluźnić troche ręce tak, żeby partner mógł swobodnie nimi poruszać, wyprostować sylwetkę i wyczuć rytm partnera najlepiej patrząc głęboko w oczy;)
I tak w tańcu więcej zależy od umiejętności partnera
A przystojny jesteś cirrusie? :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
xarioshi@gmail.com
Całe życie siedziałem w piwnicy i niedawno uciekłem, tak że ciężko mi powiedzieć. ;)
xarioshi@gmail.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wzięłabym udział w konkursie, ale już jestem za stara dla Ciebie :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

Gry (18 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

PRACA chciec to moc (70 odpowiedzi)

Czesc, calkiem niedawno temat pracy zostal poruszony (zapewne po raz kolejny na forum, nie wiem...

Czy feromony działają (88 odpowiedzi)

Zastanawiam sie nad kupieniem sobie feromonów. Ogólnie należę do bardziej nieśmiałych osób i...

do góry