Widok

Pas nadmorski w Brzeźnie, park przy Alei Zwycięstwa.

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Ni chce mi się jakoś wierzyć w przypadkową zbitkę zdarzeń. Do tej pory sceptycznie spoglądałem na twierdzenia o developerach w Gdańsku, którzy zdawać by się mgło, mają takie koneksje w Gdańskim magistracie, że robią co chcą. Czy jednak nie jest w tej tezie część, a może i całość prawdy ? Draństwo developerów w połączeniu z miałkością władz doprowadzają do patologicznych decyzji i czynów jakie mają miejsce w Brzeźnie i parku przy Al. Zwycięstwa. Nie wierzę w przypadki. Takich patodeveloperek w Gdańsku jest wiele. Myślę że nie ma znaczenia jaka opcja polityczna jest czy była by u władzy w mieście. Taką mamy klasę polityczną i publiczną. Miałcy, przekupni, dyletanici.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

> Miałcy, przekupni, dyletanici.

Takie słowa z twojej strony o Budyniu i Dulczessie?
No..no.. Kto by się spodziewał? ;]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy popierający plan zagospodarowania tej części Brzeźno muszą być zaszufladkowani do zwolenników PO, a protestujący przeciw, z automatu są zwolennikami PIS?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skąd taki wniosek? Jestem ostatnim, kogo mógłbyś nazwać zwolennikiem PiS dzielców. To ludzie, konkretni z imienia i nazwiska, ich miękkie kręgosłupy moralne, ich miałkość i draństwo stoją za takimi aferami. Przynależność do partii jest jedynie parasolem ochronnym i polem do nadużyć. Niczego nowego niestety nie odkrywam. Władza deprawuje, kapłaństwo degeneruje.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wydaje się, że każdy ma prawo do swojego zdania.
Mnie plan zagospodarowania tej części Brzeźna odpowiada. Zieleń w parku jest konieczna, ale nie dzika. Dziko rosnące drzewa są w lesie, a park powinien charakteryzować się roślinnością i infrastrukturą zlokalizowaną w sposób przemyślany i zorganizowany. Uważam, że w tej części Brzeźna powinny znaleźć swoje miejsce drzewa, krzewy, mała architektura i również budynki usługowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Brzeźno

Plaża 41 (3 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w samym sercu dzielnicy Brzeźno, w miejscu gdzie przez lata znajdował się...

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

obróbka cnc (10 odpowiedzi)

Witam, Poszukuję firmy, która zajmuje się obróbką cnc. Słyszałam bardzo dobre opinie o firmie...

do góry