Widok
Silver napisał(a):
> Witam,
> czy ktos wie gdzie mozna dostac dobrą paste do mycia rąk? (
> taka z piaskiem) Próbowałem wynalazków z leroy'a ale są gorsze
> od zwykłego mydła.
> Kolejny sezon i znowu na wiosne drugie tyle czasu spędzam na
> szorowaniu rąk co przy serwisowaniu roweru.
Ja używam cały czas pasty, która się nazywa: PASTA ze ścierniwem BHP do mycia rąk.
Pasta BHP usuwa zabrudzenia smarami, olejami, farbami, rdzą itp.
Jest naprawdę dobra. Ceny nie pamiętam.
pozdrawiam, dawno Ciebie nie widziałem.
> Witam,
> od zwykłego mydła.
> Kolejny sezon i znowu na wiosne drugie tyle czasu spędzam na
> szorowaniu rąk co przy serwisowaniu roweru.
Ja używam cały czas pasty, która się nazywa: PASTA ze ścierniwem BHP do mycia rąk.
Pasta BHP usuwa zabrudzenia smarami, olejami, farbami, rdzą itp.
Jest naprawdę dobra. Ceny nie pamiętam.
pozdrawiam, dawno Ciebie nie widziałem.
> od zwykłego mydła.
na trakcie św. Wojciecha jadąc od strony Centrum Gdańska przed stacją (chyba) Shella jest hurtownia bhp (chyba Robod). Mają wszystko w temacie więc pasty na pewno również. (okulary uvexa ochronne za 15 zeta i podobne ;)) w zimie egzamin zdawały... )
> od zwykłego mydła.
na trakcie św. Wojciecha jadąc od strony Centrum Gdańska przed stacją (chyba) Shella jest hurtownia bhp (chyba Robod). Mają wszystko w temacie więc pasty na pewno również. (okulary uvexa ochronne za 15 zeta i podobne ;)) w zimie egzamin zdawały... )
Czy możecie mi powiedzieć co jest fajnego w takiej paście BHP? Tu: http://www.budowac24.pl/zastosowanie-pasty-bhp-na-budowie/ wyczytałam jakie jest zastosowanie pasty BHP, wypróowałam ale mi się kompletnie nie sprawdza. Nie jestem do niej przekonana i teraz nie wiem co z nią zrobić bo leży otwarta :/
Szczerze mówiąc ja ostatnio kupiłam bardzo porządną odzież w dawpol . Jak dla mnie jest to bardzo dobrym producent, więc jestem pewna, że będziecie zadowoleni z wyboru