Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Paweł - opinia wątek zamknięty Smakowite na dobrych składnikach. Genialne pasty!
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 8 listopada 2019

Stanowczo nie polecam! wątek zamknięty Carbonara tragedia, makaron i boczek, sosu brak. Reszta zjadliwa ale bez szału.
~Gdańszczanin
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 6 lipca 2019

Prawdziwie włoskie , i nie drogie wątek zamknięty Bardzo fajna opcja żeby zjeść pyszny makaron. Czuć że produkty są świeże i...
~Krisu
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 16 maja 2019

Super wątek zamknięty Wszystko pyszne. Jestem stałą klientką od dawna i nigdy się nie zawiodłam....
~Kakadu
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 czerwca 2018

Świetnie bistro makaronowe wątek zamknięty Wpadam do Maccheroni regularnie od 3 lat i trzeba oddać, że Pan Ryszard...
~Tomasz Brzóska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 czerwca 2018

Nie polecam wątek zamknięty Najgorsza carbonara , którą miałem okazję zjeść !!! Boczku jak na lekarstwo a...
~Ozi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2017

Moje kulinarne odkrycie wątek zamknięty Myślałam, że mieszkam na kulinarnym zatyłkowiu ;-D (granica Dolnego Wrzeszcza...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 grudnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Jadam tam regularnie. Świeże produkty w dobrych rękach zamieniają się w...
~kk
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 października 2015

Jedyny prawdziwie wloski makaron w Trojmiescie wątek zamknięty Jak w temacie. To jedyne miejsce w Trojmiescie gdzie zjedlismy makaron taki...
~Gosc
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 października 2015

Uczta miłośnika kuchni włoskiej - rewelacja wątek zamknięty Dowiedziałem się o tym bistro całkiem przypadkiem Gdy skorzystałem z usług,...
~Prof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 lipca 2015

Życzę powodzenia wątek zamknięty Bistro w sumie na uboczu (między ETC a Gildią na Rozstajach), więc wiedzą o...
~Tomstar
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 maja 2015

wspaniałe makarony wątek zamknięty Polecam bistro, bardzo miły właściel-kucharz, który na Waszych oczach...
~ageb
-

dodano: 22 grudnia 2014

Pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty Sprawdziłem niemal wszystkie restauracje typu włoskiego w Gdańsku ale dopiero...
~Karol
-

dodano: 20 grudnia 2014

MB - opinia wątek zamknięty Bardzo aromatyczne i smaczne dania, lekkie ale sycące. Przemiła atmosfera....
~MB
-

dodano: 26 listopada 2014

Carbonara - świetna, makaron z brokułami - średni, zupa - bardzo dobra wątek zamknięty Panowie gotują prosto, dobrze i tanio, to jest świetne miejsce, żeby wpaść na...
~mozo
-

dodano: 12 listopada 2014

szu - opinia wątek zamknięty W jednym zdaniu, nie wiem czy gdzieś serwują lepszy makaron :)
~szu
-

dodano: 29 października 2014

Pysznie wątek zamknięty Swiezutkie, aromatyczne, przepyszne jedzenie robione na oczach klienta!...
~S
-

dodano: 28 października 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry