Widok
2021-09-07 08:49:49
w którym miejscu są te zasypane drzewa?Polecam się tam przejść tylko wcześniej co wrażliwszym zalecane jest wzięcie czegoś na uspokojenie
Reasumujac , bo tych walkow jest juz tyle ze mozna sie pogubic , zaczynajac od pierwszego podejrzanego dzialania wojta wyliczajcie dalej:
1. Budowa drogi do nikad i wywlaszczanie dzialek pod nia bez zgody i swiadomosci wlascicieli w kielnie
2. Zagarniecie dzialki sasiada aby powiekszyc swoja przez przesuniecie drogi w karczemkach
3. Budowa parkingu za gminne pieniadze na przeciwko dzialek ktorych wlascicielem jest wojt w kielnie
4. Podejrzane dzialania z deweloperem z kielna
5. Sprzedaz gruntow gminnych bez przetargu wojtowi (sam sobie)
Wymieniajcie dalej bo ja juz nie wiem , dziwne ze ten czlowiek jeszcze chodzi na wolnosci nie wspomne juz o prowadzeniu gminy.
1. Budowa drogi do nikad i wywlaszczanie dzialek pod nia bez zgody i swiadomosci wlascicieli w kielnie
2. Zagarniecie dzialki sasiada aby powiekszyc swoja przez przesuniecie drogi w karczemkach
3. Budowa parkingu za gminne pieniadze na przeciwko dzialek ktorych wlascicielem jest wojt w kielnie
4. Podejrzane dzialania z deweloperem z kielna
5. Sprzedaz gruntow gminnych bez przetargu wojtowi (sam sobie)
Wymieniajcie dalej bo ja juz nie wiem , dziwne ze ten czlowiek jeszcze chodzi na wolnosci nie wspomne juz o prowadzeniu gminy.
https://gwe24.pl/pl/19_wiadomosci_z_regionu/585_powiat_wejherowski/30273_nagminne-lamanie-przepisow-na-ulicy-mlynskiej-w-koleczkowie.html?fbclid=IwAR2ZhJB2_3cdekmAVoar5-9EGvZnSbw_LT8Q42hADYgpTll8g0We2SNO5ng
Wojt mowi ze kilka lat czekania na rondo ,a w kielnie ulica w kolo jeziora pozwolenia zalatwione w 3 miesiace...
Wojt mowi ze kilka lat czekania na rondo ,a w kielnie ulica w kolo jeziora pozwolenia zalatwione w 3 miesiace...
2021-09-08 18:37:00
https://gwe24.pl/pl/19_wiadomosci_z_regionu/585_powiat_wejherowski/30273_nagminne-lamanie-przepisow-na-ulicy-mlynskiej-w-koleczkowie.html?fbclid=IwAR2ZhJB2_3cdekmAVoar5-9EGvZnSbw_LT8Q42hADYgpTll8g0We2SNO5ngWojt mowi ze kilka lat czekania na rondo ,a w kielnie ulica w kolo jeziora pozwolenia zalatwione w 3 miesiace...