Widok
Patologia ciąży i porodówka
Bardzo polecam szpital na Zaspie! 2 razy po 2 miesiące leżałam tam na patologii ciąży i miałam 2 cesarki a po porodzie leżałam 11 dni na oddziale poporodowym. Myślę, że po takich przeżyciach mogę co nieco powiedziec o tym miejscu i uważam, że personel jest w pełni profesjonalny, miły i wykonuje swoją pracę z zamiłowania a nie z musu. Przez ten długi czas pobytu szpital był dla mnie drugim domem. Mogłam tam sobie zwieźć na patologię ciąży sprzęt dvd , tv i inne gadżety które pomogły mi przetrwać ciężki okres. Panie pielęgniarki to cudowne kobiety pełne empatii i zrozumienia. Szpital jest czysty i ma odpowiedni, nowoczesny sprzęt. Oddział neonatologii jest świetnie wyposażony i na miejscu - w razie problemów z noworodkiem nie trzeba go wieźć do innych szpitali. Mój synek po porodzie musiał być umieszczony w inkubatorze i mogłam do niego przychodzić kiedy miałam na to ochotę. Panie z oddziału poporodowego pomogły mi walczyc o to, żebym miała pokarm, bo po cesarce często nie ma. Trwało to 5dni! ale sie udało i potem jeszcze 5 miesięcy mój maluszek był karmiony piersią. Naprawdę dziewczyny nie bójcie sie rodzić na Zaspie - opieka jest rewelacyjna! Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:-)
Moja ocena
Szpital św. Wojciecha
kategoria: Szpitale
obsługa: 5
jakość usług: 5
wyposażenie: 5
czas oczekiwania: 5
ocena ogólna: 5
5.0
* maksymalna ocena 6