Widok

Paul Anka

Paul Anka Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Paul Anka, 3 sierpnia 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to na koncertach organizowanych przez BART - trochę za drogo. Ale dla fanów niezła gratka.

Paul Anka w Sopcie

Uważam, że piosenkarz ten ma dużo piosenek perełek.Bardzo go podziwiam za jego głos i talent.

To on jeszcze żyje?!

Myślałam, że on juz dawno pożegnał się z tym światem... ale na szczęście się pomyliłam...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAHAHAH

HAHAHAHAHAAAAAAA!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

wow!!!!

Niezle kupony odcina od dawno minionych czasów świetności!!!

Z 200 dolców dałby mu

za zaśpiewnie na moim trawniku. Boney M darła mi się przez 2h za 800$. Ktoś niezłą kaśę chce przyciąć,

Eric Clapton

Jaką on jest gwiazdą przy Claptonie i przy polskich Rolling Stonesach czyli Dżem

PAUL KAŚKA

wolę Paula Kaśkę

totalna pomyłka!

Chyba się komuś przewróciło w głowie.Ceny biletów jak na supergwiazdę,a przecież to emeryt na scenie muzycznej.Powinien śpiewać z Foggiem,ale ten już dawno nie żyje.Może w duecie z Ireną Santor - ale koncert powinien być darmowy.Skąd te ceny? ja na pewno nie pójdę na takiwe badziewie!

John Zośka.....

John Zośka byłby tańszy, ale Paul Anka to jest duch tamtych lat

oj.

Oj.Ty Zdzisiu z Sopotu zastanów się kto cię tam prosi.Są tacy co przyjdą i to z daleka. Ty głuptasku poczekaj na swoją kolej na tym świecie.A, że za drogo to na pewno.

klapa na calego

nieno normalnie porazkana 102.... jejciu (wole juz pisac na maszyniedo pisania)NO TO PAPA uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupapatki

Brawo!

Paul ma wciąż doskonałą technikę śpiewu, wspaniały band, wyjatkowy koncert, warty wysokiej ceny. Nie dla fanów Dody czy Mandaryny.

rewelacja

powiem tak: facet ma klase,energię, potrafi nawiązać łączność z poblicznością jest ciepłym otwartym ARTSTĄ wiek nie przeszkadza mu poruszać sie tak że nie jeden może mu zazdrościć...nie żałuję wydanych pieniędzy , borą pieniądze śpiewają i schodzą o On....prawie płakał żegnając publiczność ,i to mnie urzekło :-)))

kiepski repertuar

co do artysty, to nie mam mu nic do zarzucenia, niestety piosenki kto,re wykonywał na koncercie w większości były usypiające, a nawiększe hity były na końcu, także uważam koncert za nieudany.

bilety za tanie

Jak na tej klasy artyste bilety były za tanie!

Inne tematy z forum Rozrywka

Ultrace Poland (8 odpowiedzi)

Ultrace to unikalne na skalę światową wydarzenie motoryzacyjne, które stało się platformą łączącą...

Protest przeciwko banderyzacji Ukrainy (3 odpowiedzi)

Stop banderyzacji Ukrainy żądamy prawdy historycznej!W obliczu odbywającego się Forum Odbudowy...

Opener Festival 2026 (5 odpowiedzi)

Open'er Festival powered by Orange 2026 odbędzie się w dniach 1 - 4 lipca w Gdyni, na terenie...

do góry