Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
P.Dorotka wątek zamknięty polecam P.Dorotke kttora jest profesjonalistka.Przemila osoba wie co robi a...
~pshemko
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 10 listopada 2008

Pani Iwona wątek zamknięty Byłam na zakupach i wpadałam na pomysł,że zrobię coś dla siebie... Trafiłam...
~Magda
-

dodano: 31 października 2008

Właścicielce przydałby się zimny prysznic z sanepidu!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Tam byłam 2 razy i za każdym razem zlali mnie lodowatą wodą! Pierwszy raz...
~Daria
-

dodano: 14 października 2008

Nie polecam wątek zamknięty Witam serdecznie, Niestety nie polecam ze względu na brak zainteresowania...
~Katarzyna
-

dodano: 8 września 2008

Najlepsza fryzjerka wątek zamknięty Najlepszą fryzjerką w tym salonie fryzjersko-kosmetycznym jest pani Alicja ....
~teresa
-

dodano: 20 grudnia 2007

Kosmetyka buuuu... wątek zamknięty fajnie, że macie promocje itd.... ale nie może to rzutować na podejście do...
~basia
-

dodano: 9 grudnia 2007

NIE POLECAM MAŁO PROFESJONALNIE wątek zamknięty Sugerując się tymi super opiniami skorzystałam z usług tej firmy i NIE...
~Gosia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 2 listopada 2007

Polecam ;]] wątek zamknięty Bardzo fajne babeczki tam pracują, a fryzury czeszą profesjonalnie ;]]...
~zzzzz
-

dodano: 13 sierpnia 2007

serdecznie polecam wątek zamknięty Bardzo miła obsługa, profesjonalnie wykonywane usługi, miła i sympatyczna...
~...
-

dodano: 8 sierpnia 2007

srednio wątek zamknięty korzystam z uslug kosmetycznych w tym zakladzie i byla tam iwonka ktora nie...
~ania
-

dodano: 26 czerwca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
10

10

wątków

do góry