Widok

Paula - ocena

Teoria z OSK Tailor zdana za pierwszym razem dzięki możliwości nauki zdalnej . Jest to ogromna zaleta, ponieważ mogłam uczyć się bez siedzenia po kilka godzin na wykładach lecz z tym samym a nawet lepszym efektem. W kwestii nauki jazdy samochodem - Pan Michał jest znakomitym instruktorem. Na jazdach zawsze było się z czego pośmiać, a gdy zdarzało się, że coś mi nie wychodziło i zaczynałam się denerwować zawsze ponownie tłumaczył i pomagał uspokoić emocje, a następnie podejść jeszcze raz do manewru bez negatywnych emocji i nerwów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Cześć Paula!
Dziękujemy za tak fantastyczną i pełną energii opinię! To dla nas najlepszy dowód na to, że nowoczesna, elastyczna nauka teorii to strzał w dziesiątku – zamiast tracić czas na nudne, wielogodzinne wykłady, można przyswoić wiedzę szybciej, skuteczniej i na własnych zasadach.
Przekażemy oczywiście ogromne pozdrowienia i gratulacje Panu Michałowi! Jego cierpliwość, poczucie humoru i umiejętność sprowadzenia wszystkiego „na czysto” bez zbędnych nerwów to idealny przykład na to, jak powinny wyglądać profesjonalne lekcje jazdy. Cieszymy się, że pomogliśmy Ci opanować emocje i zdobyć upragnione prawo jazdy kat. B za pierwszym razem! Zgodnie z zasadą, że szkoda marnować czas na szukanie innych dróg – cieszymy się, że wybrałaś OSK Tailor i stałaś się częścią naszej społeczności.

Szerokiej drogi!
Zespół OSK Tailor Nauka Jazdy Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry