Umówiłem się na tatuaż w studiu przez ich Facebooka, podając wszystkie szczegóły: styl, referencje, wymiary i to, że będzie to mój pierwszy tatuaż, więc prosiłem o wskazówki. Już na starcie dostałem absurdalną odpowiedź zamiast przeczytać wiadomość, kazali mi zmierzyć plecy, choć jasno pisałem, że tatuaż ma być na przedramieniu. Po poprawce umówiono mnie i pobrano zaliczkę, ale wciąż nie dostałem żadnego kontaktu do artysty ani wstępnego projektu, tylko informację, że wszystko dowiem się na miejscu.

Dzień przed wizytą tatuator napisał, czy da się przełożyć termin, ale odmówiłem, bo wziąłem wolne w pracy. We wtorek zjawiłem się w studiu i spotkałem tatuatora, który nie miał pojęcia, co mamy robić. Okazało się, że nikt mu nic nie przekazał. Zamiast sesji siedzieliśmy i tłumaczyłem mu od nowa, co chcę, po czym stwierdziliśmy, że trzeba przełożyć termin i przygotować koncept. Obiecał wysłać projekt do czwartku, ale nic nie dotarło, nawet żadnej informacji. Poprosiłem więc o zwrot zaliczki, który dostałem bez problemu. Skończyło się na zmarnowanym dniu urlopowym i ogromnym niesmaku. Tego studia nikomu nie polecam.