Widok

Pawilony obok szkoły

Musze to napisac, bo chadzając do sklepu ciągle rzuca mi się w oczy zbyt wysoki beton nad drzwiami i witrynami. Mam wrażenie, że jest sporo za wysoki i wygląda to koszmarnie. Beton nad drzwiami jest niemal rowny calej kondygnacji. Panowie być może błędnie odczytali wymiary z projektu. Może ktoś powinien to skontrolować ? Pomijam już fakt czy to runie czy nie, ale jesli chodzi o estetyke jest wstrętne.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 9
W rybnym wymalowali ściany w środku.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się umie jeździć to nic się na tej myjni nie obdrapie, co najwyżej brud :P
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Lepiej żebyśmy żyli jak za komuny. Wszystko szare i smętne,a do tego sklep tylko jeden albo w centrum miasta i jeszcze kilometrowe kolejki ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nic dziwnego, że nie otwarte bo informacje o otwarciu były od ciecia a budowy, który mieszka w przyczepie na terenie, toi toi-a ma na drugim końcu placu a wieczorami załatwia się gdzie popadnie byle tylko nie w miejscu do tego przeznaczonym.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może to chodziło o 15 stego grudnia ale 2016; )
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
15 Grudzień już we wtorek a jakoś pusto,ciemno nad Rossmannem.
....no i myślę że czas na zmiany :)imigranci nie będą narzekać a będą pracować i będą mili dla klientów
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Myślę że powinien pan panie Rafale zacząć szukać roboty :) ale z takim podejściem nie radzę handlu to pana przerasta :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Sam pewnie kopcisz na balkonie dwie paki dziennie :)
Co to za temat w ogóle o paleniu? Zaraz ktoś wyjedzie, że w ogóle Ci pracownicy mają przerwę, a powinni robić po 8 godzin na 4 kasy, żeby takie święte krowy nie miały nigdy kolejek.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przerażające jest dla mnie ilu na naszym osiedlu mieszka malkontentów. Jesteśmy młodym osiedlem a niektórzy zachowują się jak typowe "mohery". Wyluzujcie trochę!!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przerwa w pracy jak najbardziej. Ale niech moze chodzą palić do palarni albo do panskiego domu jak pan tak lubisz, a nie palą na parkingu przy smietniku gdzie notorycznie okapcają papierosowym fetorem korzystających z parkingu klientów w większości niepalących.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
brawo panie Rafale!!!!!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Przepraszam bardzo, co Panstwo popieraja?
Czyz nie jest prawem pracownika, takze sieci Netto miec przerwe?
A co pracownik bedzie w czasie tej przerwy robic to juz nie Panstwa sprawa, wychodzi na zewnatrz i pali, czyli wszystko w porzadku.
Zamierzaja Panstwo teraz biegac i robic zdjecia?

Prosze wziac lusterko i powiedziec sam przed soba, czy w czasie swojej pracy wykonujecie Panstwo tylko obowiazki z nia zwiazane? Nie sprawdzacie prywatnej poczty, smsujecie do syna czy partnera zyciowego etc (przykladow jest od groma).

Czy Panstwu sie role nie pomylily?

Jak sie Panstwu sklep niepodoba, prosze w nim nie kupowac. Z pewnoscia firma Netto robi analizy i zauwaza, ze cos jest nie tak jak im obroty spadna.

Pozdrawiam niefotografow i neguje milosnikow dbania bardziej o czyjes podworko niz o wlasne.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
i ja także popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja też popieram
Popieram
No to teraz myślę że wszyscy pracownicy którzy jarają fajki na zewnątrz wtedy kiedy trzeba pracować i dbać o dobre imię netto niech się mają na baczności bo ja jako wkurzony klient zrobię zdjęcie telefonem i wyślę tam gdzie trzeba :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
Pewne osoby są tak upierdliwe i aspołeczne, że nie powinny w ogóle z domu wychodzić po zakupy. Nie potrafią zrozumieć, że to że są klientami to nie znaczy, że są Bogami i właścicielami całego interesu i pracownik to nie jest ich niewolnik. Jak można się tak zachowywać i obrażać? Pewnie to te same osoby, które na obwodnicy są właścicielami lewego pasa.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jak tak patrzę jak prace idą to nahszybciej chyba otworzą rybny. Rosman poza wywieszonymi reklamami w szybach jeszcze daleko w polu.
Teraz to im sie nie chce kas otwierać. Jeszcze przyjdą czasy, że będą dywan rozkładać zeby tylko ktoś przyszedł.
Póki co czekamy na pepco i ta cała reszte.