Widok

Paznokcie akryl + hybryda

Witam.
Czy ktoś może polecić Panią, która wykonuje akryl + hybrydę ? Zależy mi na tym aby była z Fikakowa :) oraz aby nie trwało to 3-4 godziny (taki czas podawały mi niektóre Panie, które dojeżdżają do domu klientki... )
Znam 2 miejsca: Pani która robi w salonie fryzjerskim "Basia" oraz salon na przeciwko Merkusa - koło apteki. Chciałabym mieć w razie co jeszcze jakąś alternatywę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakies opinie nt salonu kolo apteki ? Z checia bym sie wybrala ,maja strone na fejsie ?
Nie posiadam FB także tutaj nie pomogę :)

Za akryl + hybryde zapłaciłam 130zl (normalnie chyba jest 110 ale miałam 2 paznokcie złamane więc Pani doliczyła za to 2x10zł...) czas około 1,5 - 2 godziny. Kawka herbatka wybieranie kolorków...
Pani miła, używała tylko pilnika (dość delikatnie) , bez frezarki, nie używała rękawiczek.
Dla mnie jednak troszkę za długo i za duży koszt :)
Szychulska na orlowie robi tylko terminy odlegle
Chcialam dodac ze ladnie robi

Inne tematy z forum Wielki Kack

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...

Czy ktoś żałuje zakupu mieszkania na kredyt? (417 odpowiedzi)

Witajcie, mam pytanie do osób, które kupiły mieszkanie na kredyt: czy żałujecie, że wzięliście...

Zielona Laguna Wzgórze (13 odpowiedzi)

Zielona Laguna Wzgórze powstanie w bezpośrednim sąsiedztwie Osiedla Zielona Laguna w Gdyni, w...

do góry