Widok

Pce- Pomorskie Centrum Edukacyjne

Szczerze odradzam!!!! Trzech dyrektorów, dwie panie i pan, w tym małżeństwo zakrzewiczów, zapamiętajcie te nazwiska-
- (...) brak zainteresowania szkołą, nikt nic nie pomoże (...) i potem pretensje,wszystko na wczoraj, zmieniający się plan 5 razy miesięcznie bez uzgodnienia!!!!!!!No i stawki!!!!!
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nie rozumiem tej fali hejtu! Moje dziecko uczęszcza do szkoły Magellanum i jest bardzo zadowolone, ja również. To szkoła dla dzieci o specjalnych potrzebach edukacyjnych. Uczą tam bardzo kompetentni nauczyciele. Grupy uczniów w kasach bardzo malutkie. Nigdy nie spotkałam się z narzekaniem innych rodziców, którzy również mają dzieci w tej szkole.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
potwierdzam wszelakie informacje o magellanum - szerokim łukiem omijać, konkretu żadnego nie uzyskacie w ramach kontaktu z kierownictwem
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Potwierdzam powyższe opinie. Okropna atmosfera w pracy np donoszenie innych pracowników do dyrekcji,nierealne wymagania, siedzenie do nocy na radach i po nocach w domu za marne grosze. Dla mnie osobiscie najgorsze miejsce pracy! PIEKŁO lub jak mówią pracownicy, którzy tam zostali KOŁCHOZ! cieszę się, że mnie już tam nie ma :-)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wszystko, co tutaj napisano w komentarzach, jest prawdą.
To jest farsa - nie ma mowy o profesjonalizmie ani o niczym, co by go przypominało. Przestrzegam potencjalnych pracowników, uczniów i słuchaczy.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostrzegam wszystkich nauczycieli,którzy chcą podjąc prace w szkołach Magellanum. Wszystkie opinie o tej placowce podane tutaj są prawdziwe. (...)
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ludzie nie dajcie się wciągnąć do tej szkoły ani jako nauczyciel,ani jako uczeń. Porażka na całej linii!!!! (...) całkowity brak profesjonalizmu!!!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2
potwierdzam...u mnie ta sama historia....
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 2
Byłam tam na rozmowie kilka lat temu. Panie umówiły się ze mną na poniedziałek abym zaczęła pracę. Szczęśliwa, wyruszyłam w kierunku SKM, wsiadłam do pociągu, rozsiadłam się... ruszyłam i dostałam telefon, że się rozmyślił bo chcą jednak zostawić jeszcze na jakiś czas osobę która pracowała na tym stanowisku. Totalny brak profesjonalizmu i brak szacunku dla byłej pracownicy jak i potencjalnie nowych. Patrząc na sytuację po latach cieszę się, że nie miałam takiego pracodawcy nad sobą.
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja również jestem absolwentką tej szkoły i potwierdzam i to bez dwóch zdań. (...) Niewieżcie że np. nauka jest bezpłatna- na początku wam tak powiedzą ale gdybyście chcieli zrezygnować okazuje się, że semestr kosztuje prawie tyle co studia na prywatnej uczelni;/ Zrzynają z ludzi kasę- ze wszystkiego z czego tylko można. Z Panią dyrektor Chmielewską i tą przy ciele nie można się normalnie porozumieć -- zamiast rozmowy preferują przekrzykiwanie swojego rozmówcy. Szkoda waszego czasu i nerwów na nich...
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3
uczyłam się w tej szkole pare lat temu i owszem potwierdzam. brak profesjonalizmu na całej lini
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 5
RACJA!!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry