Widok
Pchła Szachrajka w Sopocie
Opinie do spektaklu: Pchła Szachrajka w Sopocie.
Teatr Czwarte Miasto
Adam Dzieciniak na podstawie bajki Jana Brzechwy "Pchła Szachrajka"
Spektakl przeznaczony jest dla dzieci o 4 lat do 100.
Teatr Czwarte Miasto przygotował spektakl dla dzieci i dorosłych na podstawie utworów Jana Brzechwy, najznakomitszego twórcy polskiej poezji dziecięcej, wpisanej w życiorys nas wszystkich. Spektakl stworzony został ...
Przejdź do spektaklu.
Teatr Czwarte Miasto
Adam Dzieciniak na podstawie bajki Jana Brzechwy "Pchła Szachrajka"
Spektakl przeznaczony jest dla dzieci o 4 lat do 100.
Teatr Czwarte Miasto przygotował spektakl dla dzieci i dorosłych na podstawie utworów Jana Brzechwy, najznakomitszego twórcy polskiej poezji dziecięcej, wpisanej w życiorys nas wszystkich. Spektakl stworzony został ...
Przejdź do spektaklu.
Bardzo dobre przedstawienie, dużo się dzieje na scenie, aktorzy super, wszystkie dzieci były wpatrzone w scenę z otwartymi buziami.
Dopiero teraz doczytałam informację, że to przedstawienie dla dzieci od lat 4, a mój syn ma prawie 3 lata, ale doskonale się bawił. Brał nawet udział w jednej z zabaw, podczas której dzieci wychodzą na scenę i "współtworzą" przedstawienie. Przez całe przedstawienie aktorzy są w interakcji z dziećmi, przez co bardziej je angażują w przebieg opowiadanej bajki i skupiają na sobie uwagę.
Pomysł z pamiątkowym zdjęciem z aktorami po zakończonym przedstawieniu to bardzo dobra pamiątka :)
Polecam wszystkim!
Dopiero teraz doczytałam informację, że to przedstawienie dla dzieci od lat 4, a mój syn ma prawie 3 lata, ale doskonale się bawił. Brał nawet udział w jednej z zabaw, podczas której dzieci wychodzą na scenę i "współtworzą" przedstawienie. Przez całe przedstawienie aktorzy są w interakcji z dziećmi, przez co bardziej je angażują w przebieg opowiadanej bajki i skupiają na sobie uwagę.
Pomysł z pamiątkowym zdjęciem z aktorami po zakończonym przedstawieniu to bardzo dobra pamiątka :)
Polecam wszystkim!
Ciekawie i wesoło - rozrywka dla małych i dużych.
Świetna zabawa dla dzieci i dorosłych. Przedstawiona w nowatorski sposób historia Pchły Szachrajki ubawiła zarówno mnie - osobę dorosłą, jak i dwójkę 9 letnich chłopców.
Bardzo dobrze zagrane, wprowadzajace dzieci i widzów na scene przedstawienie daje poczuć magię teatru i rozbudza wyobraźnię. Tak jak w opisie polecam dla wszystkich od maluchów po starszaków.
Bardzo dobrze zagrane, wprowadzajace dzieci i widzów na scene przedstawienie daje poczuć magię teatru i rozbudza wyobraźnię. Tak jak w opisie polecam dla wszystkich od maluchów po starszaków.
Byłam z 7 letnią córką na tym przedstawieniu w Gdyni. Bardzo się nam podobało. Dzieci jak i rodzice czynnie brali udział, aktorzy wciagali w fabułę przedstawienia.
Świetnie pokazany, z ogromnym humorem wiersz Pchła Szachrajka. Chcesz miło spędzić czas, lubisz się śmiać to obejrzyj tą sztukę. Ogromnie polecam.
Świetnie pokazany, z ogromnym humorem wiersz Pchła Szachrajka. Chcesz miło spędzić czas, lubisz się śmiać to obejrzyj tą sztukę. Ogromnie polecam.
Pchła Szachrajka to piękna bajka
13 sierpnia 2016 r. byłem z 6-cio letnim wnukiem na przedstawieniu Pchła Szachrajka w Sopocie. Było dużo piosenek, wesołych tekstów, a aktorzy mobilizowali skutecznie dzieci i rodziców do aktywnego uczestnictwa poprzez wspólny śpiew i taniec. Zabawa przednia i wnuczek zachwycony. Gra aktorów znakomita.
Dziadek Andrzej i wnuczek Julian
Dziadek Andrzej i wnuczek Julian