Widok

Pchła Szachrajka w Sopocie

Pchła Szachrajka - Szalona komedia dla dzieci Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Pchła Szachrajka w Sopocie.
Teatr Czwarte Miasto
Pchła Szachrajka w Sopocie
Adam Dzieciniak na podstawie bajki Jana Brzechwy "Pchła Szachrajka"

Spektakl przeznaczony jest dla dzieci o 4 lat do 100.

Teatr Czwarte Miasto przygotował spektakl dla dzieci i dorosłych na podstawie utworów Jana Brzechwy, najznakomitszego twórcy polskiej poezji dziecięcej, wpisanej w życiorys nas wszystkich. Spektakl stworzony został ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lato

Ale daliście czadu, Wasza Pchła jest najlepsza !!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rewelacja !!!

Byliśmy dzisiaj z grupą dzieci w wieku od 7 do 13 lat, każde z nich wyszło zachwycone, zadowolone i mega rozbawione, my dorośli również!!! Sama bawiłam się jak dziecko !!! Polecamy z całego serca ️!!! Świetlica " Słoneczne Wzgórze"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bilety

Gdyby ktoś chciał sprawdzić i napisać opinię to mam do odsprzedania dwa bilety, które dostałem w prezencie i nie możemy ich wykorzystać. :) Cena będzie oczywiście promocyjna. Piszcie dzwońcie 505220289
Pozdrawiam Adam

Majstersztyk

Niezmiennie zachwycają kunsztem teatralnym, wybitnym żartem i cudowną atmosferą. Wszystkim niezdecydowanym polecamy !!! Nie można lepiej spożytkować czasu i pieniędzy. Jak zawsze uśmialiśmy się do łez i wyszliśmy naładowani endorfinami do następnego :))

Inne tematy z forum Kultura

Boeing Boeing (11 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Boeing Boeing . "Boeing Boeing" Wielu marzy o locie klasą biznes, ale nie...

Przypływ (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Przypływ . "Przypływ" reżyseria: Alicja Morawska-Rubczak scenografia:...

Dzieła wszystkie Szekspira (w nieco skróconej wersji) (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Dzieła wszystkie Szekspira (w nieco skróconej wersji) . Dzieła wszystkie...

do góry