Widok

Pechowy poranek w SKM

Opinie do artykułu: Pechowy poranek w SKM.

Ok. godz. 7:20 doszło do awarii na składu SKM, który zgubił tzw. "szelki", czyli mechanizm do poboru energii z trakcji. Spowodowało to przestój składu na przystanku Gdańsk Stocznia i blokadę toru w kierunku Gdyni.W tym czasie kolejki kursowały wahadłowo drugim torem.Choć około godz. 9 SKM poinformowała o udrożnienia torów i przywróceniu normalnego ruchu, składy jadące z Gdyni do Gdańska cały czas kończą bieg na stacji Gdańsk Stocznia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jasne, i jak się zj..bie w połowie drogi to mam wracac do garażu mo merosia AMG(hummera żona zabrała jadąc do kiosku po waciki).

weź przestań

...

Tez nie jeżdżę miejską, bo to do bydła sie nadaje, nie dla ludzi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie zazdroszczę twojemu otoczeniu :(

Może i działasz sam kapitalisto - lecz sam nic nie osiągnąłeś , zapewne przejąłeś biznes po ojcu lub rodzinie i taki z ciebie dorobkiewicz który dostał wszystko na talerzu... Czas się zbierać do domu i korzystać z pięknej pogody np. rowerek . Pozdrawiam cię ciepła klusko
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiesz dlaczego nic nie osiągnąłeś i nic nie osiągniesz? Bo ciągle wróżysz z fusów i posługujesz się stereotypami a także dlatego, że żyjesz życiem innych zamiast wziąć się za własne. Aż dziwne, że jeszcze nie okrzyknąłeś mnie bandytą albo złodziejem, no bo jak to - młody i ma kasę, stanowisko? Pewnie mafia, bo przecież każdy normalny człowiek w tym kraju tyra w urzędzie za 1500zł. A to zwykła zazdrość przez ciebie przemawia. Przez ciebie i podobnych tobie nieudaczników życiowych. Też współczuję twojej rodzinie i znajomym o ile w ogóle ich masz, bo nie wiem kto by się chciał zadawać z życiową fajtłapą. Idź pojeździj na rowerku, może chociaż to ci dobrze idzie. Tylko się nie przewróć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

to teraz powinni codziennie taki awarie fundować

i jak już tłuszczyk ci zniknie to zapraszam cię na kawę ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a po co SKM zatrzymuje się na stacjach Gdańsk Stocznia i Gdynia Stocznia

skoro stoczni już nie ma?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowieku, na jakim świecie ty zyjesz?

a co mają ludzie mniej majętni/bez prawa jazdy robić? a co młodzież jadąca do szkół? weź się ogarnij, jeżdżą tym, co jest i narzekają bo jest tragicznie. A do tego powiedz mi, jak z rumii np przez Gdynię Sopot do wrzeszcza dojechać tramwajem :) :):)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

awaria za kasę!

za bilety chociaż oddają...?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a to już trochę wyobraźni trzeba mieć

o 7:20 była awaria, więc było wiadomo, że będzie ruch wahadłowy, dojechała jakaś kolejka do Gdańska Gł., to puścili zaraz kolejkę z Gdańska do Gdyni po torze przeciwnym, która zjeżdża na swój dopiero we Wrzeszczu, więc od Wrzeszcza do Zaspy mógł się zrobić mały korek o tej 7:30

Na jak to piszesz "słowaka" to NIE

ul. Słowackiego na czas meczów planują zamknąć i tylko autobusy Lotnisko - Stadion będą kursować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wiedział ze beda stac długo to zaproponował spacer - szczególnie ze było juz blisko 5 minut ul.Dyrekcyjną i juz Centrum.

Powinniscie mu podziękować
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

123

A co mają przystanek przestawić czy pociąg przenieść?

Zmian trzeba!

Jak długo SKM będzie miało monopol na kolej trójmiejską to będzie brud, syf i malaria. Póki ludzie nie maja wyboru to będą choć wagonami dla bydła jeździć, bo do roboty jakoś dojechać trzeba. ZLIKWIDOWAĆ MONOPOL SKM!!!!!!!! Od razu będzie lepiej bo będą musieli się starać.
Ach, zapomniałam, żyjemy w Polsce, ręka rękę myje, kolesiostwo rządzi, to się nigdy nie stanie. Tak naprawdę nadal mamy komunę, ludzie.

WOOOW...

No to się już nam pochwałiłeś że i latałeś i pojechałeś daleko autem.
DZIĘĘĘĘĘKUJEMY za te informacje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mój syn spóżnił się do pracy,a czemu praca tego nie rozumie,tylko stwarza jakieś fochy.Pretensje to do skm,a nie do ludzi,którzy niczemu nie są winni...a nie będą jechać o 3-ej nad ranem,żeby zdążyć na 9-tą!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry