Widok
Pedardy
Narzekaliście na właścicieli czworonogów, że ich pupile załatwiają swoje potrzeby gdzie popadnie. Mój pies dotychczas pilnowany na działce od tej pory będzie załatwiał swoje potrzeby na całym obszarze Banina. Całe bezmuzgłowie odpala petardy od 30.12 . Mam w d*pie wasze komentarze.
Pies zabrany z Ciapkowa i cierpi w okolicach Sylwestra. To będzie moja reakcja na załatwianie swoich potrzeby gdzie pupile robią co popadnie
Przeciętny mózg człowieka potrafi ograniczyć noc sylwestrową od 2300 do 0010, reszta to są dewianci i onaniści ,którym w życiu nie wychodzi.
Aby ograniczyć poziom agresji , informuję że mieszkam pomiędzy Rodzinnym a Familijnym.
Tam gdzie będzie najwięcej odpadków petard moje psy, zrobią co swoje.
Pies zabrany z Ciapkowa i cierpi w okolicach Sylwestra. To będzie moja reakcja na załatwianie swoich potrzeby gdzie pupile robią co popadnie
Przeciętny mózg człowieka potrafi ograniczyć noc sylwestrową od 2300 do 0010, reszta to są dewianci i onaniści ,którym w życiu nie wychodzi.
Aby ograniczyć poziom agresji , informuję że mieszkam pomiędzy Rodzinnym a Familijnym.
Tam gdzie będzie najwięcej odpadków petard moje psy, zrobią co swoje.