Widok

Pedardy

Narzekaliście na właścicieli czworonogów, że ich pupile załatwiają swoje potrzeby gdzie popadnie. Mój pies dotychczas pilnowany na działce od tej pory będzie załatwiał swoje potrzeby na całym obszarze Banina. Całe bezmuzgłowie odpala petardy od 30.12 . Mam w d*pie wasze komentarze.
Pies zabrany z Ciapkowa i cierpi w okolicach Sylwestra. To będzie moja reakcja na załatwianie swoich potrzeby gdzie pupile robią co popadnie
Przeciętny mózg człowieka potrafi ograniczyć noc sylwestrową od 2300 do 0010, reszta to są dewianci i onaniści ,którym w życiu nie wychodzi.
Aby ograniczyć poziom agresji , informuję że mieszkam pomiędzy Rodzinnym a Familijnym.
Tam gdzie będzie najwięcej odpadków petard moje psy, zrobią co swoje.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 21

Dołączam się, a nawet ją pójdę nieco dalej. Będę odchody swojego zwierzaka zbierać jak zawsze do torebki i wyrzucać po domy 'petardowiczów'. Z przyjemnością.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 8
To co piszesz podpada pod paragraf.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
kocham,kocham,biorę was
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak samo jak śmiecenie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

cały podjaz mam zasyfiony odpadami po petardach , mam po kims sprzatać , rąb.e szeregi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dobrze ze mi zostało trochę petard to się przejdę na pszenna i wam trochę postrzelam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja ci postrzelam,złapie i paluchy wyrwe
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

psie odchody,lubie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój piesek był zachwycony, merdał ogonkiem i podskakiwał jakby chciał łapać w pyszczek fajerwerki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Daj znać, o której się wybierasz. Podeślę ci patrol policji i będziesz miał "pińcet minus".
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

to się leczy....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale co to sa pedardy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

12 osób zrozumiało, wybacz literówki
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za idiota dopala petardy 6 stycznia, Pochlał za wcześnie na Sylwestra i teraz ma nadmiar
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobrze odpalać odpalać chętnie się przyłącze trochę mi zostało trzeba tym społeczniakiom z szeregów życie umilić hehe
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

co za tępi ludzie odpalali przed chwilą materiały pirotechniczne (petardy) na Saturna? pies was ....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2