Widok

Pediatra, Przymorze ewentualnie Żabianka

Przymorze Małe Rodzina i dziecko Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam,

niedługo narodzi mi się synek i szukam pediatry na przymorzu ewentualnie na żabiance. Bardzo proszę o opinie. Jest to moje pierwsze dziecko i chciałabym dobrze trafić.
Z góry dziękuję za odpowiedzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
przymorze, przychodnia kołobrzeska, dr węgrzyk - wspaniała kobieta, w przypadku choroby zawsze "trafiała w 10" a zapewniam, że moje dzieciaki lubiły być nietypowymi przypadkami. Zajmowała się moimi synami od urodzenia i właśnie mija 22 lata. Szczerze polecam. Gdyby syn który już ze względu na wiek nie może należeć do pediatry miał obecnie poważniejsze problemy zdrowotne nadal to u niej szukalibyśmy pomocy. Zresztą zawsze pyta jak z jego chorobą i interesuje się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam dr Węgrzyk leczy 2ke moich dzieci - fachowiec a przy tym anioł :) a od siebie dodam, ze gdy skierowała mnie z synkiem do szpitala to po kilku dniach zadzwoniła do mnie prywatnie bo martwiła się o swojego małego pacjenta!!!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My chodzimy do Dr Białynickiej-Biruli nigdy się na niej nie zawiedliśmy i podobnie jak Dr Węgrzyk potrafiła zadzwonić i zapytać co się z nami dzieje

Do Dr Węgrzyk chodziliśmy kiedy był czas taki, że Dr Białynicka chorowała i też byliśmy zadowoleni. Dodam, że moje dzieciaczki były z racji alergii i innych kłopotów rozwojowych częstymi gośćmi i na dzieciach zdrowych i na dzieciach chorych
A dlugo sie czeka zeby sie dostac do pediatry na kolobrzeskiej?
na chore idę z rana i w ten sam dzień jestem przyjęta,na zdrowe rejstruje się wcześniej z tydz dwa, ale pewnie terminy szybsze są, ja planuje z wyprzedzeniem ze względu na prace. Polecam dr Węgrzyk, Białynicką i Wiśniewska też ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez potwierdzam dr Węgrzyk.
może troche późno, ale komuś się przyda informacja. Ja polecam na Gdyńskiej dr Kutelle. Bardzo dobry lekarz, ma podejście do dziecka i nie przepisuje od razu masy leków. Jak ma się jakieś wątpliwości co do rozwoju dziecka zawsze wytłumaczy, daje też skierowania na badania i do specjalistów. Na wizytę nie czeka się długa- czasami nawet z dnia na dzień mozna się umowić. Jestem bardzo zadowolona z pediatry :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Żabianka

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry