Widok
przymorze, przychodnia kołobrzeska, dr węgrzyk - wspaniała kobieta, w przypadku choroby zawsze "trafiała w 10" a zapewniam, że moje dzieciaki lubiły być nietypowymi przypadkami. Zajmowała się moimi synami od urodzenia i właśnie mija 22 lata. Szczerze polecam. Gdyby syn który już ze względu na wiek nie może należeć do pediatry miał obecnie poważniejsze problemy zdrowotne nadal to u niej szukalibyśmy pomocy. Zresztą zawsze pyta jak z jego chorobą i interesuje się.
My chodzimy do Dr Białynickiej-Biruli nigdy się na niej nie zawiedliśmy i podobnie jak Dr Węgrzyk potrafiła zadzwonić i zapytać co się z nami dzieje
Do Dr Węgrzyk chodziliśmy kiedy był czas taki, że Dr Białynicka chorowała i też byliśmy zadowoleni. Dodam, że moje dzieciaczki były z racji alergii i innych kłopotów rozwojowych częstymi gośćmi i na dzieciach zdrowych i na dzieciach chorych
Do Dr Węgrzyk chodziliśmy kiedy był czas taki, że Dr Białynicka chorowała i też byliśmy zadowoleni. Dodam, że moje dzieciaczki były z racji alergii i innych kłopotów rozwojowych częstymi gośćmi i na dzieciach zdrowych i na dzieciach chorych
może troche późno, ale komuś się przyda informacja. Ja polecam na Gdyńskiej dr Kutelle. Bardzo dobry lekarz, ma podejście do dziecka i nie przepisuje od razu masy leków. Jak ma się jakieś wątpliwości co do rozwoju dziecka zawsze wytłumaczy, daje też skierowania na badania i do specjalistów. Na wizytę nie czeka się długa- czasami nawet z dnia na dzień mozna się umowić. Jestem bardzo zadowolona z pediatry :)