Widok

Pediatra - gdzie w okolicy?

w związku z tym, że jeszcze nie mieszkam w Baninie, napiszcie proszę, gdzie chodzicie ze swymi pociechami do pediatry?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Baninie jest przychodnia i pracuje w niej 5 lekarzy w tym 2 pediatrów.
A tak na marginesie to dobrze byłoby wiedzieć gdzie się wyprowadzasz, przyjechać i się rozejrzeć trochę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
W najbliższym czasie z tego co wiem powstaje przychodnia nad fitness s7,będzie kontrakt nfz,lekarz pediatra dr Tosik będzie również
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy to dobry lekarz/lekarka ?
Panią doktor Tosik mogę bardzo polecić, teraz na naszym i wyjazdowym terenie przyjmuje prywatnie,na książeczkę w Gdańsku. Ale z rozmów z innymi rodzicami wiem,że są z leczenia zadowoleni.Bardzo dobre podejście do dzieci co również jest ważne.
Dziękuję.
lekarz rodzinny będzie
Wiem gdzie się wyprowadzam, szukam opinii o lekarzach czego jeżdżąc bezsensownie po okolicy nie uzyskam . Może raczej moglabys zaproponowac jakiegoś sprawdzonego pediatrę?
Dr Sikorska ma prywatny gabinet
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja powiem .że wozimy dzieciaki do trójmiasta, jakoś w starym miejscu zamieszkania mamy większe zaufanie niż do tutejszych lekarzy, natomiast lekarze "dorosli" sa naprawdę super w naszym ośrodku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Bliżej do Żukowa niż do Gdańska, tam na przeciwko Biedry powstała niedawno kolejna filia sieci Nadmorskiego Centrum Medycznego znanego z Gdańska...prężnie działają, pediatra tam doświadczony- dr.Rucińska-Kulesz, reszta lekarzy- od dorosłych też miła i fachowa...jeżdżę tam z całą rodziną, zawsze sprawnie, bez kolejek...polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
no właśnie, teraz chodzę w Gdańsku do NCM, więc chyba też się tam przeniosę.
a wiesz może, który z przystanków autobusu 126 jest najbliżej tej przychodni?
przystanek na przeciwko apteki Żukowskiej, obok warzywniaka pod strzechą i ciuchów wystawionych luzem...od tego przystanku jeszcze kawałek w stronę ronda, skręt w prawo jak droga prowadzi- łuk, prosto pod biedrę, na przeciw biedry- przychodnia NCM
dzięki
nie polecam dr Kulesz z nowej przychodni koło Biedronki w Żukowie...
przepisała 2 miesięcznemu dziecku silny antybiotyk niby na ostre zapalenie gardła, gdzie następnego dnia rano inny lekarz zalecił tylko wit C, co w zupełności wystarczyło :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w Baninie na Pszennej dr Dembek super lekarz, szkoda, że uciekł nam z Żukowa :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem jeszcze zbyt dużo o pediatrze, ale byłam z dziećmi na pobraniu krwi w nowej przychodni w Feniksie i muszę powiedzieć, że pani pielęgniarka poradziła sobie FANTASTYCZNIE. Chciałabym, żeby wszyscy mieli takie podejście do małych pacjentów jak osoby, które dzisiaj spotkałam, naprawdę :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,
niedługo będę mamą i zastanawiam się nad dobrym pediatrą w Baninie lub okolicach. Czy ktoś może ma jakieś opinie na temat dr Tosik?
Witam,
mogę polecić dr Sikorską. Świetne podejście do dzieci i jest lekarzem, który bez potrzeby nie ładuje w dzieci antybiotyków ma prywatny gabinet w Baninie na Kolorowej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też korzystaliśmy z porady dr. Sikorskiej, przyjeżdżała do nas na wizyty domowe. Fachowiec z głową na karku, chociaż może wydawać się trochę oschła. Super jest też dr. Dembek - teraz przyjmuje w Feniksie, jest świetnym lekarzem i ma wspaniałe podejście do dzieci - mogę polecić z czystym sumieniem oboje.
do góry