Widok
Pediatra przychodnia
Chcialam sie dowiedziec Co myslicie czy jestescie zadowolone/zadowoleni Z pani pediatry Skowron u nas w przychodni Kalina?bo nieukrywam dla mnie ciezka sprawa pani bardzo mila ale nic nie mowi od siebie I na temat dziecka oraz nie ma jak porozmawiac.Wiecej dowiem sie Z Internetu niz od niej.
Ja leczę u niej dwójkę dzieci, starsza - od samego początku istnienia przychodni. I jestem b.zadowolona.
Dobry pediatra jest też ponoć na Otominskiej w Kielpinie.
Dobry pediatra jest też ponoć na Otominskiej w Kielpinie.
Dokładnie. Przerobiliśmy już różnych pediatrów (z przychodni Jasień) ale gdy trafiliśmy do doktor Skowron to już nie zamienimy jej na żadnego innego lekarza :) Doktor jest bardzo przyjazna, super nastawiona do dzieci (córka ją wprost uwielbia), nie przepisuje bezsensu antybiotyków, rozpoznała nam każdą chorobę i zastosowała odpowiednie leczenie. Do tego można z nią porozmawiać i rozwiać wszelkie wątpliwości dotyczące leczenia itp. Podsumowując jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Hmm to chyba jestesmy jedyni ktorym nie pasuje pani doctor niestety podczas kazdej wizyty zero udzielania Informacji od siebie trzeba wszystko samemu pytac po dziesiec razy a najlepiej wszystko wiedziec.dziecko choruje zadnych badan i konkretow Co robic lub Co moze byc temu dziecku.jedyne Co to mozna u pani doctor zaopatrzyc sie w probki roznych masci😉