Widok

Pediatra vs. szczepienia

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witajcie.
Jestem mamą noworodka. Nasze dziecko nie było szczepione po porodzie na WZW B ani gruźlicę. Z mężem podjęliśmy decyzję o przesunięciu szczepień o kilka m-cy aby mieć możliwość lepszej weryfikacji reakcji młodego na szczepienia oraz rozpoznania ewentualnych NOPów.
Poszukuję pediatry z terenu Trójmiasta, który ma rozsądne i poparte rzetelną wiedzą podejście do kwestii szczepień niemowląt. Zależy mi na tym, aby lekarz podpowiedział, które szczepienia faktycznie są niezbędne a które można ominąć. Czyli - aby nas poprowadził nasze dziecko w zakresie jego szczepienia.
Czy ktoś z Was jest w stanie polecić nam takiego specjalistę?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
gd wrzeszcz jesionowa dr halina rogoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Patrycja jak kogoś znajdziesz to napisz proszę, jestem w ciąży i też nie chcę szczepić, bo rodzinie aż 4 przypadki NOPów :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ATy bylas szczepiona jak bylas mala ...Co robisz swojemu dziecku ze go nie szczepisz ...Co z Ciebie za matka ...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
w NCM na Kołobrzeskiej na Przymorzu pediatra dr Białynicka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć znalazłaś pediatrę który ma zdrowe podejście do szczepień? Ja takiego poszukuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kaja Godek - ona jest specjalistką od dzieci... Jak można być tak nieodpowiedzialną osobą, żeby nie szczepić noworodka??????!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Teraz ja mam taki problem. Chcę zmienić pediatrę na kompetentnego. Szukam w rejonie Wrzeszcz - Żabianka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry