Widok

Pedofil

Kryminalne Trójmiasto Temat dostępny też na forum:
W dniu 12.09.2013 w godzinach popołudniowych nieznany mężczyzna zaczepiał dziewczynki wychodzące tylnym wyjściem ze szkoły na leśnej górze. Prosił by poszły z nim do lasu bo uciekł mu chomik !! a sam się źle czuje.
Typowe zagranie wielbiciela małych dzieci.
wg mnie straż osiedlowa i obicie mordy
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Okropne :/ Pamiętam, że jakiś czas temu też ktoś pisał o pedofilu w tej okolicy. Trzeba koniecznie odpowiednio przygotować dzieci do takich sytuacji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trzeba by było poinformować dyrekcję szkoły.
Dziwne że znasz "typowe zagranie wielbiciela małych dzieci" .......

PS. Złapać gnoja i zakopać żywcem!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
szkoła ma kamer co za problem sprawdzic ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dyrekcja szkoły już o tym wie,została poinformowana również policja, która zjawiła się dość szybko ale niestety ''pedofil'' zdążył uciec.Temat ten był poruszany na zebraniu rady rodziców,ale co z tym dalej zrobią to już nie mam pojęcia.Mam nadzieję,że złąpją tego kretyna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
takim ludzim bym ch*a za przeproszeniem uciela i jeszcze sola posypala zeby bardziej bolalo! co za zwyrodnialce!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
do puki nie ma swiadkow dowodow to sad nic z tym nie zrobi ja teraz obecnie mam taka rozprawe z pedofilem zaczepiał moja corke ale , na plus jest to ze sa dowody
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
musicie wziasc sprawy w swoje rece ktos musi obserwowac ta droge przy lesie , pamietajcie to moze byc ktos kto blisko mieszka . bo tego nigdy nie bierze sie pod uwage
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szkoła dysponuje nagraniem z monitoringu, zostało ono również przekazane policji. Pedofil był również widziany przy SP nr27 na Srebrnikach, więc to zapewne ktoś z okolicy. Daj Bóg żeby trafił w moje ręce, zanim trafi w ręce policji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkoda,że nie można opublikować jego fotografi,szybciej by poszlo jego zlapanie,wiekszosc okolicznych mogłoby sie rozglądać i dorwac skubanca.
Policja objechała okoliczne sklepy, pokazując nagranie z monitoringu. Wiek około 40 lat, krótkie siwiejące włosy, szczupła sylwetka, wysoki. Pedofil raczej nie stąd, bo żadna ekspedientka go nie rozpoznała, ale zatrzymali "hrabiego" Zatorskiego, który nijak się ma do w/w opisu.
Kara śmierci dla pedofili pedałów i innych pederastów!

Policja nie może dojść do nagrania i twarzy tego zwyrodnialca. Ale może my jako osoby niepubliczne, moglibyśmy je udostępnić, kwestia dotarcia do niego...

Problem jest taki iż widząc osobę starszą z dzieckiem nikt nie podejrzewa iż jest świadkiem zdarzeń poprzedzających zbrodnię... Więc apeluję do innych rodziców z okolic Niedzwiednika, oraz wszystkich ludzi prawych, którzy nie dzierżą chaotycznie działającej policji, oraz "Obrony praw obywatelskich, wszelakich homoseksualistów i innych zboczeńców", do wspólnej akcji, trzeba zdobyć wizerunek tego zwyrodnialca i go po prostu znaleźć...

Czy ktoś komu nie jest obojętny los "Naszych" dzieci może dotrzeć do tego nagrania (przykładowo pracuje w owej szkole i może dopuścić się anonimowego przecieku rzeczonego nagrania) jest w stanie pomoc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
jestem za karaniem pedofili i innych zboczencow ale przepraszam bardzo co masz do homoseksualistow ( tzw "pedalow")? komu oni robia krzywde?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Takie samo zwyrodnienie i zboczenie.Może nie kazdy pedał jest pedofilem, ale prawie każdy pedofil jest pedałem.
A przez tą propagandę ostatnio, to mamy zjawisko "odwróconej homofobii". Czyli robić wszystko byle takiego homo-zwyrodnialca przypadkiem nie urazić. No nikt przecież nie zabroni takiemu wygłaszać swoich pseudo prawd publicznie nie ważne jak wielką bzdurą są. Bo niechby tylko spróbował, to zaraz będzie alarm, ze jakieś media są homofobiczne... To tak jak kiedyś murzyni mieli na wszystko co złe odpowiedź "To dlatego że jestem czarny"...

Inną sprawą jest to że My (mówię tu o ludziach normalnych) nie robimy jakiś marszów parad i innych gdzie byśmy wymachiwali swoimi przyrodzeniami głosząc hasła "Jesteśmy Hetero", wiec po kiego grzyba oni to robią...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9
to jest mniejszość. postaw się w ich sytuacji. są napiętnowani przez społczeństwo. nie mogą nawet z ukochaną osobą iść za rękę przez miasto bo zaraz znajdzie się mnóstwo osób którym to przeszkadza. i nie myl pojęć. homoseksualista to nie pedofil. to normalny człowiek tak jak ja czy ty tylko kocha inaczej. ale czy inaczej znaczy gorzej? ja nikomu do łóżka nie zaglądam. jeśli im jest dobrze, po co się wtrącać? a jeśli chodzi o te parady to moim zdaniem też jest bzdura bo pokazują homoseksualistów w złym świetle.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tyle, że "te" parady to oni sobie sami organizują, stroje i otoczka też są ich pomysłu. Więc nie rozumiem, jak można oczekiwać normalnego traktowania przez społeczeństwo, kiedy samemu się z siebie robi świra w skórzanych gaciach, z wibratorem przyklejonym do czoła ?
ps. Nie mam nic do homoseksualistów, dopóki siedzą w swoich czterech ścianach i nie próbują na siłę zmieniać heteryków.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
ale nie wszyscy homo biorą udział w tych paradach. niektórzy się tego wstydzą i pewnie takich jest więcej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Aniu wyzej napisano iż homo to nie pedfil, ale wiekszosc pedofili to rowniez homo.

Skoro przykładowo kibicom, zamyka sie stadiony, pomimo iż tylko kilkunastu kilkuset robi jakies burdy a kilkanascie tysiecy sie swietnie bawi i dopinguje. To w takim razie co złego jest w stosowania odpowiedzialnosci zbiorowej wobec rowniez wobec takowych zwyrodnialcow? (tak wiem demagogia ale powstrzmac sie nie mogłem:) )

Mnie osobiście denerwuje ta tendencja do propagandy zahaczającej o terroryzm.
http://tinyurl.com/mla24ch
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
widzialam ten obrazek ale moim zdaniem nie mozna wszystkich wrzucac do jednego wora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
OK! niech tak będzie!
Tylko przestańmy własnie wrzucac do jednego wora czy nawet stosowac odpowiedzialność zbiorową wobec innych grup społecznych...
Przykład Kibice!
Już pierwszą sprawą zwracającą uwagę, jest pojęcie "Kibol" bo nie roziumiem co ono ma przedstawiać? Kim jest kibol? Poza pejoratywnym wydźwiękiem, gdzie Kibic jako Kibol staje się bezmózgim prymitywem z pałką w jednej ręce i baseballem w drugiej...
To słowo jest modne od niedawna kiedys istniało pojęcie "Pseudo-Kibic"...

Skoro jeśli dwóch homo w pełni swiadomych swoich decyzji w jakims odludnym badz prywatnym miejscu moga robic co im sie zywnie podoba i "Nic nam do tego"... To czemu jesli w takim samym odludnym miejscu paru, w pełni świadomych i niczym nie przymuszanych. ludzi pragnie dać sobie po pyskach to nazywa sie to Ustawka nazywa bandytami i tak dalej.... Mówie tu o sytuacji gdy nie cierpią osoby trzecie....

Odpowiedzialność zbiorowa wobec tej jednej przykładowej grupy społecznej, która jest o wiele wieksza w Polsce niz jakiekolwiek ruchy homo, jest do teraz stosowana... Od zamykania stadionow po zarzuty dla "wszystkich obecnych na sektorze" (niezaleznie czy tylko tam byli czy rzeczywiscie cos złego przeskrobali). Władze nie potrafią znalezc winnych wiec na wszelki wypadek ukaraja wszystkich....

Na stadion przychodzi klikanascie do kilkudziesieciu nawet tysiecy ludzi jezeli wsrod nich znajdzie sie 20 czy nawet 100 ktorzy jakies burdy wsczynaja... Jest to duzo mniejszy odsetek niz pedofili wsor homo, czy cioto-homo wobec tych co w spokoju chca sobie tam siedziec w domu....

Jeśli mamy nie generalizowac, i nie wrzucac wszystkich do jednego wora to robmy to w kazdej kwestii zycia. A nie jak to jest modne w naszym narodzie wybiorczo wedle wygody i uznania...

Patryiota-Faszysta
Kibic-Bandyta
Liberał-Lewak
Homo-Pedofil
i tak dalej...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
* Patriota.
A tak btw. Patriotami nie są, członkowie ONR i Młodzieży Wszechpolskiej. To są chłopcy po chemioterapii, w butach ortopedycznych, którzy często się witają "zamawiając pięć piw". Falanga i krzyż celtycki których używają na Polskich flagach, mają coś wspólnego z Patriotyzmem, ale III Rzeszy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Falanga w Polsce używana była od XVI. Dodatkowo nadal symbol ręki z mieczem znajduje się na proporcach dzisiejszej Marynarki Wojennej Rzeczypospolitej. I nie wiem co ma ona do III rzeszy skoro zarówno Mieczyk Chrobrego jak i Falanga były używane przez polskie parte polityczne w latach 30 ubiegłego wieku (SN, OWP, RNR) Więc proszę się do edukować, gdyż Falanga nie ma nic wspólnego z III Rzeszą.

A krzyż Celtycki? proszę mnie nie rozśmieszać, powinien Pan dobrze wiedzieć iż jest to symbol jeszcze przedchrześcijański, choć przez nasz kościół uznawany. Jest to jeden z najstarszych symboli na świecie!!! Bity na monetach w Irlandii (której o wspieranie III rzeszy az tak bym nie podejrzewał)

NOP korzysta z niego oficjalnie pd 2011 roku...

TAK WIĘC MOJE PYTANIE SKĄD TA III RZESZA? CZYŻBYŚMY ZNÓW WSZYSTKICH RAZEM DO JEDNEGO WORA WRZUCALI? BO TAK ŁATWIEJ I WYGODNIEJ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ja jestem tolerancyjna wobec wszystkich mniejszości jeżeli nie robią krzywdy innym. owszem zdarzają się przypadki skrajne i nie należy tego tolerować, wręcz przeciwnie. ale u heteryków również występują różne zboczenia takie same jak u homoseksualistów. tacy sku...rwiele jak gwałciciele, pedofile, ekshibicjoniści czy inni równie dobrze mogą być homo jak i hetero. a co do kiboli to nie uwazam zeby lanie się po mordach nikomu nie szkodziło. w końcu to z naszych podatków potem leczy się i hospitalizuje takie osobniki. bo przecież się na śmierć nie wykrwawią gdzieś na ulicy. no i z własnej głupoty zajmują miejsca w szpitalach naprawdę poszkodowanym osobom np. po wypadku. nie mówiąc już jaką opinię wyrabiają nam Polakom za granicą ( głośna ostatnio sprawa z Meksykańskimi marynarzami). i to jest ok?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
z tymi meksykanami to przeciez wyjasniono iz meksykanie zaatakowali wpierw polke a potem nozem godzili kibica ktory stanal w jej obronie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Ludzie? a wy myślicie że co Marynaż MEksykanski to taka Ci..a z wąsem w sombrero?

Skądś sie wzięło powiedzenie niezły Meksyk... Tam jest bieda i przestępczość dużo większa niż w Polsce, narkotyki, handel ludźmi, morderstwa, przecież tam K...a mafia zabija Burmistrzów i Wysoko postawionych policjantów jeśli nie chcą wziąć łapówki... i ja mam dać wiarę ze taki meksykański marynarz dal sie po prostu za nic pobić Polakom? Skądś ten nóż miał? I jakoś nie wahał się go użyć...
A my jak to Polska mentalność już przepraszamy wszystkich, za to ze w ogóle jesteśmy na tym świecie i inne Narody pozwalają nam istnieć? A gdzie nasza Duma Narodowa? Coś co kiedyś nas wyróżniało, przekłamane bo przekłamane ale jednak przysłowie "Z Szabelką na czołgi" o tym świadczy, a dziś? dziś byśmy przepraszali ze stanęliśmy na drodze Rzeszy i naraziliśmy ich na to ze sobie czołgi porysują....
Na Litwie zaatakowano Polskich kibiców, zdewastowano im auta, ale to my przepraszamy za jakiś błahy (w porównaniu do uszczerbku na zdrowiu i finansowym) Transparent? a nas ktoś przeprosił?
Czy ktoś nas przeprasza za to ze w Sevilli prawie zanożowano pół autokaru kibiców Śląska? A tych co dotarli na stadion spacyfikowała policja (kobiety również), z powodu równie błahego co i może być wyimaginowanego?

Ja mówie dość przepraszania wszystkich za wszystko, dość głaskania pedofili po głowach i cackania sie z nimi... Gdyby to byli cywilizowani ludzie to może i cywilizowanie można by było sie z nimi obchodzić, a skoro nie są to do piachu i tyle!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
A no i jeszcze przepraszam zapomniałem wspomnieć o najważniejszym, taki pedał jak sie zarazi jakims syfem czy hiv będzie wyzyskiwał nasz system zdrowotny dużo dłużej (przez całe swoje zwyrodniałe życie) niż taki "Kibol" któremu co najwyżej się zaszyje parę ran i nastawi rączkę... nie uważasz?

Pomijając już to że taki zwyrodnialec z nastawieniem lewicowym zapewne, nic dla naszego kraju nie zrobił i nie zrobi... Ale jak juz NFZ czy inne maja pomoc to rączkę wyciąga po pomoc.

A ostatnim moim pytaniem będzie, jeśli doszło by do wojny to kto stanie w obronie tego kraju? Lesbijki i pedały? Zniewieściałe wytwory w za ciasnych spodniach i okularach zerówkach? Nie! to własnie Ci których nie chcecie nazywać patriotami będą się bić za to żeby wasze dzieci ni mówiły po niemiecku czy rosyjsku.... (oczywiście nie życzę wojny naszemu wspaniałemu Narodowi, ale zastanówcie się co jeśli?)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
HAHAHA to tylko geje mają HIV?? ciekawych rzeczy się dowiaduję naprawdę. Hiv-em może się zarazić każdy nawet u kosmetyczki czy dentysty więc to do mnie nie przemawia. a te chłopaczki w spodniach rurkach to nie sa geje tylko jakaś nowa subkultura. znam kilku gejów i z wyglądu są to 100% faceci. nigdy byś nie powiedział że to gej. a co do wojny to ja bym przywróciła obowiązek służby wojskowej. bo tak to czy homo czy hetero to nikt nie będzie wiedział jak się bronić.
tu sie zgodze :) i mniej by byl;o tych cioteczek jakby sluzbe przywrocili... prosze nie przekrecaj moich wypowiedzi. jasne ze nie tylko pedaly maja hiv, ale może mi nie powiesz ze nie sa w grupie ryzyka? tak samo jak dziwki, czy cpuny...

pamietaj rowniez ze srodwiska homo sa raczej nastawienia lewicowego, czesto dzialaja w jakis antifach i innych pacyfistycznych r******h, i wrazie ruska to by spierdzielali gdzie pieprz rosnie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ale sa rowniez i hetero pacyfisci. a ci niby patrioci co wyglaszaja jak to kochaja nasz kraj tez by pewnie spierdzielali. bo latwiej jest mowic niz robic.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
znow przekrecasz wypowiedzi :) nie chodziło o homo czy hetero pacyfistow tylko o te wszystkie cioteczki w zaciasnych spodniach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
no tak bo nas bronic beda tylko nakokosowane karki w glanach :) bo każdy inny spierdzieli. ale coz sie dziwic skoro nasz rzad ma nas w du.pie. zreszta po co nam wojna skoro juz prawie wszystko i tak sprzedane. malo Polski w Polsce :)
acha i nie przekrecam napisales cytuje: "pamietaj rowniez ze srodwiska homo sa raczej nastawienia lewicowego". to nie bylo o "cioteczkach w ciasnych spodniach" tylko o gejach. czyż nie?
Nie chcę być niemiła ale może przeniesiecie się na inny wątek i tam sobie pogadacie,bo na tym rozmowa dotyczyła konkretnej sprawy.Interesuje nas rodziców co dalej i czy złapano tego zboczeńca,a nie dygresja na temat gejów i lesbijek :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
aka... to moze jako rodzicowi uda Ci się uzyskać od szkoly albo Pańs sprzątaczek wizerunek tego zboczenca? przykładowo pod [pretekstem ze chcesz dzieciom pokazac, co by wiedzialy na kogo uwazac...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popytaj pań sprzątaczek, podobno któraś goniła zboczeńca cykając foty telefonem. Bo do monitoringu raczej dostępu nie uzyskasz - "Ustawa o ochronie danych osobowych".
No oficjalnie nie uzyskam... chodzi o dojście mniej oficjalne, a do Pań sprzątaczek najlepiej jakby udał sie rodzic dziecka ktore uczeszcza do owej szkoly :) mnie z ulicy jakos tak nie wypada chyba jednak...

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry