Widok
Pełen profesjonalizm
Jestem tak mile, pozytywnie zaskoczona, że choć zazwyczaj mi się nie chce wypisywać opinii to jednak to zrobię. Wczoraj skorzystałam z kuponu zaukupionego na jednym z grouponów czy gruperów już nie pamiętam (wspominam dla tych co boją się tak kupować, bo niestety czasem zdarza się, że usługa również za 50%). Opinię poniższą mojej przeczytałam będąc już w posiadaniu kuponu (a jeden dałam koleżance na urodziny ups) Tym bardziej czuję się w obowiązku wystawienia opinii. Do salonu wpadłam z dwojką moich dzieci ( 6 i 8) choć miały zostać z koleżanką więc nawet nie uprzedziłam, że będą - mimo tego nie było problemu :) Sam salon na pierwszy rzut oka czysty, schludny - choć bez przepychu. Pokoik masażu mały za to z bardzo wygodnym łóżkiem (oj biegam po tych salonach z tych gruponów biegam ;) - muzyka przemiła, spokojna (kiedyś pewien pan uraczył mnie radiem tok fm) pani Gosia z pozoru drobna osoba - ku memu zachwytowi - miała wyczucie w dłoniach, czasem mocniej, czasem delikatnie masowała, plecy (pracuję za biurkiem - wiem co to spięty kark) wymasowała mi po mistrzowsku, udziorka, talia - czułam, że mam ;) Dzieci, nie słyszałam, Panizagadywanaodpowiadała,kiedymilczałamonateż- PEŁE RELAKS
Moja ocena
Elnes
kategoria: Salony masażu
obsługa: 6
oferta: 5
jakość usług: 6
klimat i wystrój: 5
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6