Widok

Pensjonat " U Stolema" Ostrzyce kto był?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chodzi mi konkretnie o jedzenie i czystość pokoi.Jadę z dzieckiem dlatego mi zależy. Będę wdzięczna za każdą opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byliśmy 3 lata temu, w czerwcu :] pokój czysty :] ładnie umeblowany, wyposażony :] jedzenie bardzo smaczne i duże porcje(nasz Dzieć miał wtedy 1,5 roku - nie braliśmy dodatkowej porcji ani połówki, a i tak jedzenia zostawało) :] miła obsługa :]

minus - trafiliśmy na wycieczki szkolne, które nie dały nam w ciszy wypocząć ;P bieganie po korytarzach, wrzaski pod oknem itd. :]

kiedyś już pisałam - Pensjonat u Stolema w Ostrzycach - ładne i wygodne pokoje, smaczne jedzenie, sporo atrakcji dla młodzieży i dorosłych ;] gorzej z maluszkami - byliśmy w czerwcu z 1,5 roczniakiem - w sumie dla Niego atrakcją były tylko zwierzątka tuż koło parkingu(mają zagrodę) - koza, świnka, kury z kurczaczkami :]

w tym roku byliśmy tu http://www.pensjonatustolema.pl/ - ogólnie ładne i czyste pokoje, pyszne jedzenie i wielkie porcje, miła obsługa, ładnie utrzymany teren, dobre miejsce wypadowe. Mieliśmy pecha, bo trafiliśmy na czas końcówki roku szkolnego i grupy szkolne.
W pokoju lodówka, czajnik(na życzenie), tv, szklanki.

tak teraz patrzę na ich stronę - chyba nie jedziesz tam na jakiś czerwcowy weekend? http://www.ustolema.pl/dancingi.html (podczas naszego pobytu trafiła nam się prywatna imprezka chyba syna właścicieli? pod nami w restauracji...)

fajną atrakcją jest rejs statkiem po jeziorze :]

________

na zdjęciach widzę, że trochę tam się pozmieniało - jest wreszcie plac zabaw dla dzieci i prawdziwe mini zoo (a nie tylko malutka klatka/zagroda koło parkingu)
O nie :( Tylko nie wycieczki szkolne :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedziecie jeszcze w okresie szkolnym? Może zadzwoń i sprawdź czy w tym czasie mają zaplanowaną jakąś grupę szkolną :P Ja nauczona tamtym doświadczeniem, gdy w tym roku szukałam fajnej miejscówki - to pytałam czy będą jakieś grupy szkolne/przedszkolne (chcieliśmy agro, a w niektórych miejscach organizują takie wycieczki na wieś)
Agusia dziękuję za podpowiedź myślałam o weselach dlatego chce jechać w tygodniu ale o koloniach nie pomyślałam.
Zadzwoniłam i okazało się ze dzień po naszym przyjeździe będzie kolonia 40 dzieci!!!
Masakra :( Muszę szukać dalej :(
uuuu - to mielibyście "istny raj" ;P dobrze, że sprawdzilaś :]
jedzenie to katastrofa, nie wie komu tam smakuje ale jeżdżę do Ostrzyc od kilku lat i w Stolemie jedliśmy już kilkanaście razy i powiem że jest ohydne, kiedyś jeszcze można było zjeść ale teraz nie polecam, dodam że pokoje to wczesny gierek, pościel z dziurami, ceny też kosmiczne,
Turystka to poleć coś fajnego. Bo szukam, szukam i nic nie mogę znaleźć :(
a ja polecam U maryli - super jedzenie, czysto i nowy plac zabaw http://umaryli.pl/
Ktos moze jeszcze cos poleci??
Polecam http://www.zacisze.gdan.pl w Ostrzycach, bylismy z wnusia, można samemu robić śniadania i kolacje w pokoju oraz jest duża kuchnia w podwórku. Spokój i jeszcze raz spokój. Pokoje czyściutkie oraz wszelkie wygody.
Na obiady można chodzić do innego pensjonatu, a sklep spożywczy super wyposażony w produkty.
po co tyle razy tam jedliscie skoro jedzenie ohydne ?
jezeli chodzi o zmiany to faktycznie są, jest równiez inny właściciel, gdyz poprzedni Pan Witek juz odszedł, wlaścicelami sa jego dzieci
Polećcie coś proszę.
Ja również mogę polecić Stolema. Bylismy na tygodniowych wczasach. Ten to kto pisze o gierkowych pokojach chyba długo tam nie był, bo pokoje naprawdę, są po remoncie, nowe tapety, meble, tv, jeszcze czuć troche zapach wykładziny. Jedzenie bardzo dobre, posiłki w formie szwedzkiego stołu, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie, przez cały tydzień dania na obiadokolacjach się nie powtórzyły, także nie robią nowych dań z tego co zostało z dnia poprzedniego :) Restauracja również widać nowa, spa bardzo ładne, chociaż za dużo nie korzystaliśmy ze względu na piękną pogodę. Plaża ładna, sprzęt wodny również nowy, a na pewno rowerki. Kolonii nie było żadnych, myślę że do tych nowych pokoi to szkoda im sprzedawać dla dzieciaków. Jest plac zabaw, mini golf, mini-zoo z przeuroczą Tosią :) Także dzieci też się nie będą nudzić. Polecam w 100 %
ja byłam "U Stolema" 3 tygodnie temu, mieliśmy wynajęty domek i uważam, ze było super. Mieliśmy tylko śniadania (gratis do domku), bardzo smaczne, obiady jedliśmy na mieście, bo dużo jeździliśmy. Plaża bardzo ładna, pomost, całkiem niedaleko dobrze wyposażony sklep, jacuzzi było tylko nasze. Nie wiem czemu takie małe oblężenie spa ( było w pakiecie do domku), ale nie mieliśmy nic przeciwko temu ;)

Mogę polecić z czystym sumieniem, choć cena domku mogłaby być trochę niższa.

Inne tematy z forum Czas wolny

Jak nauczyć się prowadzić sklep internetowy (10 odpowiedzi)

Jestem tutaj nowa, także bardzo proszę o wyrozumiałość Pomagam tacie rozkręcić jego biznes...

WAKACJE (49 odpowiedzi)

Troche to temat z gola odmienny niz panujace tu obyczaje, ale jak podsumowywujecie te wakacje ???...

do góry