Widok

Per procura

Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Per procura.
Per procura
Neil Simon

"Per procura" czyli "z upoważnienia, w zastępstwie". Charlie Brock - wpływowy polityk z Nowego Jorku - wraz z żoną Myrą wydają ekskluzywne przyjęcie z okazji dziesiątej rocznicy ślubu. Wieczór, zaczynają schodzić się zaproszeni goście. Tymczasem dom jest nieprzygotowany, składniki na wspaniałe potrawy czekają spokojnie w lodówce, a gospodarzy... nie ma. Goście ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Per procura

Per procura Neil Simon "Per procura" czyli "z upoważnienia, w zastępstwie". Charlie Brock - wpływowy polityk z Nowego Jorku - wraz z żoną Myrą wydają ekskluzywne przyjęcie z okazji dziesiątej rocznicy ślubu. Wieczór, zaczynają schodzić się zaproszeni goście. Tymczasem dom jest nieprzygotowany, składniki na wspaniałe potrawy czekają spokojnie w lodówce, a gospodarzy... nie ma. Goście próbują ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

polecam

przed chwilką wróciłam z drugiego pokazu przedpremierowego. Polecam tę sztukę, bo na prawdę nieźle się ubawiłam. Może w pewnym momencie była lekko przydługa, ale cała reszta na prawdę zabawna i odprężająca. A kreacja Anny Kociarz fenomenalna!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4

było ok.

Byłam wczoraj, sztuka łatwa, lekka i przyjemna. Na Sylwestrową radosną noc super!
Jedyny minus ( choć to bardziej moje nie dopatrzenie przy zakupie biletów), to barierka na balkonie, którą ja osoba raczej niskiego wzrostu, miałam cały czas przed oczami...
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 7

sylwester 2010

nasza opinia jest jeszcze goraca przed chwila wrocilismy z prapremiery sztuka idealna na sylwestrowy wieczor rzezka barwna pelna inteligentnego humoru mozna sie szczeze posmiac z dialogow i scen ktore sa jednoczesnie normalne nie wynaturzone nic na sile na pokaz normalna zabawna sytuacja zyciowa oby tak traktowac zycie i caly przyszly rok czego zyczymy sobie i wszystkim bliznim zaraz pijemy szampana DO SIEGO
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 8

Per procura

Per procura Neil Simon "Per procura" czyli "z upoważnienia, w zastępstwie". Charlie Brock - wpływowy polityk z Nowego Jorku - wraz z żoną Myrą wydają ekskluzywne przyjęcie z okazji dziesiątej rocznicy ślubu. Wieczór, zaczynają schodzić się zaproszeni goście. Tymczasem dom jest nieprzygotowany, składniki na wspaniałe potrawy czekają spokojnie w lodówce, a gospodarzy... nie ma. Goście próbują ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry