Widok
Perfekcyjni
Na firmę trafiłem przypadkowo, kiedy wiedziałem już, że będę zmieniał dom - zobaczyłem samochód przy sąsiedniej kamienicy. Zapytałem o cenę współpracy. W odpowiedzi odwiedził mnie szef i tak profesjonalnie ocenił potencjalne warunki, że niezrażony miesięcznym wyprzedzeniem, zdecydowałem się skorzystać z usługi, bez szukania dodatkowych ofert. Ponieważ przeprowadzałem się pierwszy raz po wielu latach, byłem rzeczowym, ale nerwowym klientem. Firma stawiła się punktualnie, ekipa porządnie wyglądała i kulturalnie odnosiła do tematu. Niebagatelną w takich zadaniach tężyznę fizyczną, najlepiej symbolizuje pan znoszący w pojedynkę - jak na tacy - kuchenkę gazową z 4. piętra, po krętych schodach. Podziw pozostałych majstrów, zatrudnionych do innych istalacji, mówił sam za siebie i został przez wszystkich zapamiętany. Bądźcie też spokojni o delikatne, jasne meble (IKEA) oraz najkruchsze pod słońcem szkło - robią to idealnie! Wszystko pilnuje szef i bez mrugnięcia okiem robią to co trzeba, udowadniając przy tym wieloletnie doświadczenie. Bilans strat wygląda następująco: klamerka do bielizny, listek wapnia z lodówki oraz zagubiony talerzyk kawowy, który może się jeszcze znajdzie. POLECAM !!!
Moja ocena
AST TRANSPORT
kategoria: Przeprowadzki
obsługa: 6
czas realizacji: 6
jakość usług: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6