Widok

Perfumy z feromonami. Czy to działa?

Ciekawi mnie jakie macie mozę zdanie o zapachach zawierających w sobie feromony? Aktualnie poważnie zastanawiam się nad kupnem sobie własie takiego zapachu. Czy coś takiego reczywiscie może wpłynąć na postrzeganie kobiety względem nas?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Można łączyć ale nie za dużo. Ogólnie to co masz i tak samo w sobie jest mocne, tak wiec jeśli za dużo na siebie wylejesz feromonów to zamiast zainteresowania otoczenia możesz wywołać jego agresję.Taka jest prawda. Dawka powinna być wtedy zmniejszona o połowę.

W przypadku Love Desire jakaś stówka, sexual attraction to nie pamiętam już ale ok 60 zł. W przypaku pheromone essence to juz o wiele drożej bo jakieś 2 stówki.

A z jakim kosztem tak ogólnie trzeba się liczyć?

Tak ale warto jest postawić na coś porządnego. Jak możesz sobie zobaczyć to wiele jest tanich feromonów chociażby na allegro ale w ich przypadku nie masz co liczyć na działanie.Jest to jedynie woda plus trochę zapachu. Sam ostatnio postawiłem na kilka sztuk. Postawiłem na Pheromone essence bo ma Androstadienon, który jest rewelacyjny i którego efekty są wyraźnie widoczne, Jednak nie jest to feromon na co dzien ponieważ ma zbyt mocne działanie. Na co dzień polecam Love Desire, które same w sobie są zapachem oraz zawierają jednocześnie feromony. Warto sprawdzić. W takim świetle, jeżeli mamy dość ograniczone fundusze, korzystnie jest kupić Sexual Attraction
do góry