Widok

Perkusista poszukiwany do rockowego zespołu Gdynia.

Jesteśmy zespołem grającym muzykę rockową w klimatach lat osiemdziesiątych. gramy przede wszystkim dla dobrej zabawy i sympatycznego spędzania czasu. mamy własną, przygotowaną do prób salę, własny sprzęt w tym perkusję. większość z nas czterdziestkę ma już za sobą, ale muzykę czujemy jak dwudziestolatkowie :-) dlatego wiek kandydata nie ma dla nas żadnego znaczenia, ważne jest, abyśmy muzycznie byli w podobnych klimatach oraz posiadali wolny czas na wspólne granie. próby gramy w Gdyni na Obłużu, raz w tygodniu, najczęściej w piątki. Jeżeli interesuje Cię dobra rockowa zabawa, zadzwoń lub odpowiedz na ten wątek. tel. 515 592 763
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W jakim składzie gracie Panowie?
skład klasyczny: 2 gitary, bas, perkusja, wokal
Tak się składa, że ja jestem w podobnym wieku co Wy. Wychowałem się na muzyce lat 80. Miałem swój zespół w tamtych latach. Grałem na gitarze, później na basie. Obecnie poszukuję brzmienia na instrumencie klawiszowym (mojej "yamasze"). Wiem. Poszukujecie perkusisty, ale gdybyście byli zainteresowani współpracą z klawiszowcem..., to się polecam. Lubię bawić się dźwiękiem :)
naradzimy się i odezwiemy
prosimy o kontakt kolego bajkopisarz. tel. 515 592 763
Dzięki. Niestety teraz jestem na wyjeździe poza Trójmiastem. Zatrzymały mnie sprawy osobiste. Oddzwonię po niedzieli. Pozdrawiam.
może jednak znajdzie się chętny/chętna z nami pograć na bębnach? Inne instrumenty również mile widziane
nie gram niestety na perkusjii , choć bardzo bym chciała , śpiewam i gram za to na gitarze no i ... mieszkam w sąsiedztwie . chętnie zjawię się na próbie zapaleńców w któryś piątek . Proszę o e- maila w tej sprawie . Aha mam kilka fajnych własnych piosenek ale przydałoby się wsparcie przy ich wykonaniu .
pozdrawiam
100login@wp.pl

Inne tematy z forum Hobby

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

System CRM w firmie (102 odpowiedzi)

Czy w swojej firmie macie jakieś systemy, które wspierają waszą działalność? Coś, co zapewnia w...

ASG czyli bezpieczna wojna (57 odpowiedzi)

Witam, W wakacje postanawiam zakupić sobie już 3 replikę jakiegoś karabinu. Ale nudno jest mi...

do góry