Widok
Personel w por.Dermatologicznej - MASAKRA
Personel pracujący w tej placówce pozostawia wiele do życzenia.Jestem pacjentka tej poradni od kilku lat i różne Panie pracowały w tym czasie w rejestracji,ale te które są obecnie to skandal.Był pewien okres w którym były świetne Panie-jakiś rok czy dwa temu.Miłe,pomocne,w nagłych przypadkach nie robiły problemu z dodatkowym przyjęciem (zapomniałam kiedyś skierowania do laryngologa i nie chciał mnie przyjąć a rejestratorka poszła i załatwiła wszystko widząc jak wyglądam z bolącym uchem-nawet jej nie prosiłam-wiem że już jej nie ma bo znalazła inna pracę-miała czarne włosy do ramion,zresztą to nie tylko maja opinia bo sąsiadki które tam chodzą też miło wspominają tę Panią).Obecne Panie są pyskate,niemiłe,wiecznie jakby obrażone i nie zadowole z życia, szczególnie jedna,jakby wszystkie rozumy pozjadała.Nie wiem czy spowodowane jest to młodym wiekiem,czy po prostu brakiem odpowiedniego wykształcenia.Mam nadzieję ,że władze tej poradni zastanowią się czasem nad opinia pacjentów -bądź co
bądź klientów.Chodzimy do lekarzy ale obsługa też jest ważna.
Co do lekarzy.....korzystam bo blisko,krótkie kolejki,ale bez większych rewelacji.
bądź klientów.Chodzimy do lekarzy ale obsługa też jest ważna.
Co do lekarzy.....korzystam bo blisko,krótkie kolejki,ale bez większych rewelacji.
Moja ocena
obsługa: 1
oferta: 2
jakość usług: 2
wyposażenie: 1
czas oczekiwania: 3
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6