Widok

Perspektywa

Perspektywa Siedlce Temat dostępny też na forum:
Lokalizacja osiedla w pieszej odległości od ścisłego centrum Gdańska zapewni dostęp do bogatej infrastruktury: sklepów, usług, szkół, przedszkoli, placówek medycznych oraz bogatej oferty kulturalnej, historycznej, rozrywkowej i gastronomicznej.

Jednocześnie położenie nieco na uboczu oraz w pobliżu parków Bema, Parku Śródmieście oraz Parku Kultury i Wypoczynku Grodzisko zapewni możliwość ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Istotnie mamy obecnie okresy lęgowe bekasa

Dzięki sąsiedztwu licznych terenów rekreacyjnych mieszkańcy będą mogli korzystać z uroków spacerów, joggingu czy rodzinnych pikników, nie rezygnując jednocześnie z bliskości miejskich udogodnień. To idealna propozycja dla osób, które cenią sobie równowagę między dynamicznym stylem życia a spokojem natury.
Snow Rider 3D Space for Work

Na skarpie nowe osiedle powstaje

Zasłoni resztki słońca. Szkoda.

Przepraszam dewelopera za negatywne opinie

Przepraszam dewelopera Euro Styl za negatywne opinie na temat tego osiedla. Był to mój celowy zamiar, abyście za bardzo nie popłyneli z cenami:) Kupiłem w sumie 4 mieszkania na tej inwestycji, na każdym etapie po jednym i jestem bardzo zadowolony. Wynajmują się znakomicie, ponieważ lokalizacja jest super i standard wykończenia wysoki. Chociaż ceny na ostatnim etapie były już bardzo wysokie, to średnia cena wyszła przyzwoita, ponieważ zaczynałem kupować od ceny 11 tys za metr na pierwszym etapie. Kto nie kupił niech żałuje, to była prawdziwa okazja!