Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Grażyna Baranowski - ocena Polecam usługi p.Peruckiego.Bardzo życzliwy człowiek, cierpliwy, prawdziwy...
~Grażyna Baranowski
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 3 lipca 2024

Agnieszka - ocena Jako klientka Pana Zbigniewa Peruckiego jestem bardzo zadowolona. Fachowa i...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 5 czerwca 2024

hanna kuchta - opinia poruszam się na wózku inwalidzkim ,ale dzięki pomocy pana zbigniewa wszystko...
~hanna kuchta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lutego 2023

Joanna Cz - opinia wątek zamknięty Pośrednik nieruchomości pan Zbigniew jest przede wszystkim bardzo kompetentny...
~Joanna Cz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 30 maja 2022

Kazimierz - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam, rzetelne załatwienie transakcji w szybkim czasie.
~Kazimierz
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 30 maja 2022

Sprzedaż nieruchomości produkcyjnej z domem mieszkalnym. wątek zamknięty Firma „Nieruchomości Peruccy” to Rzeczoznawcy majątkowi i licencjonowani...
~W.S
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 18 maja 2019

Inwentaryzacja wątek zamknięty Pan Perucki przeprowadził inwentaryzację nieruchomości i wyodrębnienie...
~Marek
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 23 kwietnia 2019

Piotr C - opinia wątek zamknięty Na przestrzeni kilkunastu lat dokonalismy z bratem kilku transakcji na rynku...
~Piotr C
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 5 kwietnia 2019

Sprzedaż domu i kupno mieszkania wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi biura Nieruchomości Peruccy. W krótkim czasie,...
~Teresa
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 marca 2019

Zakup działki. wątek zamknięty Bardzo polecam, rzetelne załatwienie transakcji w szybkim czasie.
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 13 sierpnia 2018

Sprzedaz mieszkania wątek zamknięty Sprzedawalam mieszkanie w Styczniu 2018 i korzystalam z posrednictwa Pana...
~A. Piotrowska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 stycznia 2018

Dobra, rzetelna firma wątek zamknięty Indywidualne podejście do klienta, dobra i miła obsługa skłonna do...
~Maria
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 grudnia 2013

pełen profesjonalizm!! wątek zamknięty Pan Perucki niezwykle sympatyczny i cierpliwy człowiek.Otrzymaliśmy...
~ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 grudnia 2012

Na nie pewnym rynku - tylko z Peruckimi ?! wątek zamknięty Nie wiem, skąd taka zła opinia o tym biurze. Ja zostałem potraktowany...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 8 października 2012

WSPANIALY, PROFECIONALNY I LUDZKI SERVICE wątek zamknięty Service nie ogranicza sie tylko to spraw formalnych. Jest takze tzw. "follow...
~Piotr Szmidt
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
16

15

wątków

do góry