Widok

Pętla autobusowa

Witam
Kto projektuje kawałek zieleni wokół której autobus zakreca na pętli koło Daniela ?
Dlaczego to jest tak chaotyczne , brzydkie i tandetne
Czy nie można zrobić tego z jakimś pomysłem estetycznie ! Przecież te opony pomalowane i nic do siebie nie pasujące to jakiś koszmar . Typowa wieś śpiewa .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3

zdzisiek zacznij bloga pisac masz potencjal :) moze nawet cos ze sponsoringu wpadnie do kieszeni :D taki kominek bis bedziesz baninski :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rozumiem ze podając imię zdzisek nie czyni Cie juz anonimowym . Komentarz nie wymaga komentarza . Widzę ze nadzorujesz kazdy wątek twierdząc ze wszedzie udzielam krytyki . Podziwiam za chęci nadzorowania forum w 100% . Ale zmartwię Cie mimo iż IP sie powiela nie idzie to w parze ze komentarzami ode mnie a czemu tak jest ? Zostawię to sobie kilku innym osoba . Proponuje wrócić do tematu a nie sprowadzać różowe w druga stronę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przepraszam,głupek ciut jestem.i trochę dziś smutny.mój partner...jak on mogl?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

ja tak nie uwazam.
ps.wróci, zobaczysz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Poważna- Niepoważna Pani ~anonim,a jednak interesuje się pani mną. Najpierw ten okrutny słownik zmienia słowa,a pani jest chaotyczna i tego nie zauważa :) no i jeszcze z jednego IP korzysta wielu maruderów, no co za pech :) Współczuję otoczenia. Dwie rady mogę dać:
Najpierw kupić słownik i trenować ,a potem obejrzeć sobie Benny Hilla ,będzie radość życia,będzie dobrze .

Pozdrawiam radośnie Zdzisek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wezmę sobie do serca ww porady .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry