Widok

Pętla autobusowa

Witam
Kto projektuje kawałek zieleni wokół której autobus zakreca na pętli koło Daniela ?
Dlaczego to jest tak chaotyczne , brzydkie i tandetne
Czy nie można zrobić tego z jakimś pomysłem estetycznie ! Przecież te opony pomalowane i nic do siebie nie pasujące to jakiś koszmar . Typowa wieś śpiewa .
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ja zucilam pomysł wysokiej trawy , poprostu miałam na myśli ze musi byc jakis plan . Oczywiście ze moge posadzić ale wg wcześniejszych ustaleń . Przecież mamy ogrodników w baninie którzy mogą pomoc . Przecież to dla nich reklama . Mogą wbić sobie blaszkę skwer zaprojektowany przez .... przygotują wizualizacje ...ja moge kupic kilka roślin mysle ze znajdzie wiecej sie chętnych . Poprostu nie moge juz patrzeć na ten bałagan codziennie przejeżdżając . To jest punkt którzy wszyscy kojarzą A wyglada slabo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zgadzam sie. Osobiscie uwazam,ze wysoka trawa to slaby pomysl-wyhlada tandetbi oraz zaslania widocznosc. Moze jakis klomb kwiatkow?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Petla w obecnej formie jest wlasnie efektem czynu spolecznego nie pierwszego zreszta. Choc mam szacunek dla osob ktore poswiecily swoj czas i energie to ta formula okazala sie nietrafiona.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chętni do pracy dla poprawy wyglądu wsi są widzę, drogie państwo rękawy zakasać, skopać ziemię wiosną trawę posadzić nie będzie wsi śpiewającej:D nie podoba się - do roboty :D bo pieprzyć na forum, to każdy potrafi :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 12
Popieram , tez uważam ze to nie wykorzystany kawałek , wyglada jakby ktos śmieci wysypał i na to zasadził roślinę . A zwykła wysoka trawa by o wiele razy ładniej wyglądała niż to co tam jest .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry