Widok

Peugeot 607

Peugeot 607 zasługuje na miano samochodu doskonałego. Ten model to harmonijne połączenie nienagannego stylu z energią i silnym charakterem. Potrafi być drapieżny, a jednocześnie delikatny. Spełnia wszystkie życzenia swoich pasażerów zanim jeszcze zdążą o nich pomyśleć... Przyjrzyj mu się i zobacz jak wiele może Ci dać i jak wiele możesz od niego wymagać. Peugeot 607 wie jak jeździć ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mam pytanko.elektrozawor do peugota 607 3.0silnik.chodzi mi o cene
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ten Peugeot to odpowiednik klasy E a nie S, to jest segment E. (Audi A6, BMW 5 i Mercedes E) Peugeot nie posiada modelu z segmentu F (BMW 7, Mercedes S, Audi A8) Wiec prosze ludzie nie piszcie bzdur jak nie macie pojecia o segmencie swojego auta, sam ma 607 z 2008 roku 2.2 170km (podniesiony na 200km) i auto jest OK jestem zadowolony ale audi A6 kuzyna 2007 rok jezdzi lepiej a to ta sam segment. Tylko ja zaplacilem ponad 2 razy mniej a mam full wypas (on nie).

Tak kilkudziesieciu od razu. Ja za kiedys 1100zl usunalem fizycznie i programowo ten cud i jeszcze moc mi podniesli. Wypalac czastki sadzy to kazdy potrafi, ale zbiera sie w tym filtrze rownierz taki popiol z plynu Eolys i dodatkow paliwowych i samego paliwa - ktorego usunac sie juz wypalaniem nie da. Pozostaje tylko fizyczne wyjecie i plukanie karcherem lub wypalanie gazem i przedmuchiwanie go cisnieiniem powietrza w wyzszej temperaturze. Ale jak filtr juz jest wyjety to mozna go tez wyczyscic ze wszystkiego (nie tylko z sadzy) i po progarmie autko pali najmniej 0.5ltr/100km mniej a czasem to nawet i litr i problem nie wraca nigdy.