Widok
Jeśli twoja rama nie jest cienka jak puszka piwa.. i nie masz tam karbonu.. mozesz wypiaskowac w gdansku na jasieniu jak napisal kolega na gorze na leszczynowej.. i z malowaniem masz tam 7dych.. jesli natomiast masz ramke z puchy po piwie.. to moge dac Ci namiar na piaskownie gdzie wypiaskuja za 3dyszki gdzies na zaspie chyba to jest.. a wymaluja na leszczynowej :)) a jak masz karbon.. to tylko maluj u lakiernika samochodowego.. bo niewiadomo jak karbon zachowuje sie w temp. 200stopni jak maluje sie proszkowo :) ( namiar na lakiernika samochodowego co mi malował ramke - gdansk morena ul.Shuberta - 150zł z widełkami.)
Pzdr. :)
Pzdr. :)
Jak stalowa to lec na leszczynskiego na jasień.. robią elegancko z malowaniem za 70zł.
Namiar na zaspe moge Ci podac wieczorem jak bede w domu. Ogolnie lepiej tam wpadac jak mają przerwe śniadaniową.. i jakis ziomek zechce Ci wypiaskować rame "na boku" za 3dychy.. bo normalnie tegho nei robią :D odpalenie ichniej maszyny to koszt 500zł :P ja trafiłem akurat jak nie było szefa.. ale warto spróbowac :)
Namiar na zaspe moge Ci podac wieczorem jak bede w domu. Ogolnie lepiej tam wpadac jak mają przerwe śniadaniową.. i jakis ziomek zechce Ci wypiaskować rame "na boku" za 3dychy.. bo normalnie tegho nei robią :D odpalenie ichniej maszyny to koszt 500zł :P ja trafiłem akurat jak nie było szefa.. ale warto spróbowac :)