Widok
Piaskownice i ich piasek.
Czy ktoś się interesował w naszej pięknej spółdzielni tematem piasku w piaskownicach?? Owszem są wymieniane raz w roku i co z tego? Właśnie walczymy z bakteria u naszego dziecka na skórze. Chce ruszyć temat i to od sanepidu po właśnie spółdzielnie. To, co się dzieje w tych kocich i psich kuwetach to jakaś masakra. My sobie nawet nie zdajemy sprawy do póki nasz maluch nie zachoruje. Bardzo jestem ciekawy Waszego zdania na ten temat.
Piaskownice sa od tego aby sie w nich bawic...a nie wyprowadzac psy ! Niestety wielu ludziom brakuje wyobrazni !!! Zwlaszcza wieczorami jak jest ciemno i "nikt nie patrzy " ... na morenie piaskownice sa odgrodzone siatka i problem zostal wyeliminiwany....
Do ludzi posiadajacych psy i nie sprzatajacych po nich !! Czy tak trudno sprzatnac ta kupe ? Czy naprawde male dzieci musza bawic sie w gownach waszych pupili ?!
Do ludzi posiadajacych psy i nie sprzatajacych po nich !! Czy tak trudno sprzatnac ta kupe ? Czy naprawde male dzieci musza bawic sie w gownach waszych pupili ?!
Mam malutką działeczkę przy mieszkaniu i tam miałam na szczęście możliwość postawienia piaskownicy. Starszy syn rozumiał że piaskownicę mamy swoją a młodszy wrzeszczy i idzie do publicznych piaskownic mimo że ma swoją. Tam widzi dzieci i foremki i tam Go ciągnie jak to dziecko. Dlatego durne komentarze typu są drabinki po co piaskownica po prostu przyprawiają mnie o mdłości ... Okropne są bakterie którym dziecko może się zarazić. Lamblia jest okropną bakterią którą miał mój syn. Zaraził się ponieważ jadł bardzo dużo bananów. Ale ta sama bakteria jest w piaskownicach które nie są zakryte. Dziecko cierpiało a nikt nie wiedział o co chodzi. Chrońcie zwoje dzieci przed publicznymi piaskownicami.