Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Jedzonko wątek zamknięty Witam serdecznie Przyznam szczerze ze dzisiejsze zamowienie przeroslo moje...
~Los Banditos Polakos
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 stycznia 2018

pysznie wątek zamknięty ostatnio wybralam sie do picante ze znajomymi. chcielismy zjesc cos dobrego i...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 5 stycznia 2018

Burgery i pizza wątek zamknięty Byłem na burgerze ze znajomymi. Chcieliśmy iść do surfa, który jest obok, ale...
~Tommek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 grudnia 2017

Polecam! wątek zamknięty Bardzo dobre jedzenie (szczególnie pizza), miła obsługa.
~Marta
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 października 2017

palce lizać wątek zamknięty Najlepsze jedzenie jakie jadłem w ostatnim czasie! Polecam burito,...
~dawid
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 października 2017

Nie polecam. wątek zamknięty Bekonburger - smaczny ale nic nadzwyczajnego, równie dobrze można przyrządzić...
~Paulina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 20 września 2017

Pysznie wątek zamknięty Byliśmy już 3 razy i na pewno jeszcze wrócimy, przepyszne jedzenie w...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 13 września 2017

Jedzenie bardzo smaczne, miła obsługa, polecam! wątek zamknięty Kilka dni temu wybraliśmy się tam po raz pierwszy i wyszliśmy bardzo...
~Jakub
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

Super Jedzenie wątek zamknięty Mieszkam w bloku obok. Byłem już trzy razy w Picante. Za każdym razem byłem...
~Alex
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 sierpnia 2017

smacznie i przyjemnie wątek zamknięty nie wiem skąd te opinie poniżej. próbowałem już różnych dań i wszystkie były...
~Benek
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 15 sierpnia 2017

POLECAM wątek zamknięty Polecam serdecznie
~Pani M.
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

polecam! wątek zamknięty Nasze odwiedziny w Picante byly bardzo udane! Choc dla mnie meksykanska...
~she
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2017

Porażka wątek zamknięty Jadam bardzo często w restauracjach, ale z czymś takim dotąd się nie...
~Bedi
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2017

bardzo slabo wątek zamknięty Kucharz nie ma pojecia o kuchnii meksykanskiej, z amerykanska tez ma nielada...
~M
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 6 sierpnia 2017

Nie polecam wątek zamknięty Niestety nie wróże tej knajpie sukcesów. Jestem wielbicielem meksykańskich...
~Klient
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2017

tragedia wątek zamknięty danie podane zimne , nieostre pomimo prośby o to aby było ostre ,sama nazwa...
~aaaaaaaa
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 2 sierpnia 2017

restauracja zamknieta wątek zamknięty ale goście od pizzy z tego co wiem przeszli do Damario
~leon
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 24 listopada 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry