Widok
zbyt dużu sobie wyobrażacie
Po pierwsze moj narzeczony byl nie czytał ale wiedział wszystko odemnie i mu sie bardzo podobał. Mysle facet który nie kuma że można tak kochać i zrobic tal aby dziewczyna na jego widok wariowała , dała sie ponieść fantazji pomyśli że to puste . sami nie potraficie tak zrobić swoim dziewczyna , wiec gadacie ze to szmira . zreszta przeczytaj książke jest w niej wiecej miłośći i troski niż Ci się wydaje
Nawet, nawet
Ciocia dobra rada poleca:
Jeśli czytałeś książkę, to nie oglądaj filmu.
Dakota to wyjątkowo nieurodziwa aktorka. Przypomina trochę Bridget Johnes, ale nie jest taka śmieszna jak ona. Grey momentami nawet fajnie grał, jednak bardzo się rozczarowałam. Aktorzy naprawdę mogli by być lepsi!!
Film oceniam na 7/10
Jeśli czytałeś książkę, to nie oglądaj filmu.
Dakota to wyjątkowo nieurodziwa aktorka. Przypomina trochę Bridget Johnes, ale nie jest taka śmieszna jak ona. Grey momentami nawet fajnie grał, jednak bardzo się rozczarowałam. Aktorzy naprawdę mogli by być lepsi!!
Film oceniam na 7/10
Polecam dla tych co rozumieją i myślą
Książki nie czytałem więc miałem mgliste pojęcie o co chodzi w tej historii. Nazwałbym ten film romansem XXI wieku. Dla tych którzy oczekują nie wiadomo jakiego seksu nie polecam. Film jest utrzymany w konwencji bardzo delikatnej i bardzo taktownej. Jedynie scena wymierzania kary pasem kłóciła mi się z całym przekazem filmu. Można było to inaczej rozegrać by lepiej współgrało z całym obrazem.
Nie polecam tego filmu również dla tych którzy nie rozumieją na czym polega układ z uległą.
Film pokazujący siłę uczuć, film o którym się mówi i na pewno się go nie zapomina.
Podkreślam jednak że nie jest to arcydzieło bo i nigdy takim nie mogło być. Film, który polecam dla ludzi dojrzałych, a nie dla chichoczących małolatów.
Nie polecam tego filmu również dla tych którzy nie rozumieją na czym polega układ z uległą.
Film pokazujący siłę uczuć, film o którym się mówi i na pewno się go nie zapomina.
Podkreślam jednak że nie jest to arcydzieło bo i nigdy takim nie mogło być. Film, który polecam dla ludzi dojrzałych, a nie dla chichoczących małolatów.
Serio?
Ty tak na serio?? I co wyciągnąłeś z tej książki? Jakiś morał? Z chęcią się dowiem, bo wyraźnie ma ona jakąś "głębię" i przesłanie..
Co do komentujących koleżanek: brak wyczucia to może być na pogrzebie, ale w kinie na takim g..? Miały oglądać film w zadumie i milczeniu? Jeszcze powiedz, że bezczelnie zajadały się popcornem...
Chociaż patrząc na Twoją ortografię, chyba trafiłeś na film o Krainie Lodu ("międzylódzki")....
Co do komentujących koleżanek: brak wyczucia to może być na pogrzebie, ale w kinie na takim g..? Miały oglądać film w zadumie i milczeniu? Jeszcze powiedz, że bezczelnie zajadały się popcornem...
Chociaż patrząc na Twoją ortografię, chyba trafiłeś na film o Krainie Lodu ("międzylódzki")....