Widok
Dno...
Pójście do kina na ten film to strata czasu już lepiej reklamy w tv pooglądać. Ten film i gra aktorska to jakaś chała. Przeczytałam wszystkie trzy części i nie ma co ukrywać nie jest to literatura wysokich lotów, od zwykła książka na odmóżdżenie i relaks po ciężkim dniu, ale ten film jest zdecydowanie gorszy, jest żenujący. Film klasy DD czyli do d...
rozczarowanieeeee....
ksiazka podobala mi sie w miare ale bez specjalnego szlau, a film....coz jedno wielkie nieporozumienie, przede wszystkim owy Gray...aktor totalnie nie trafiony, mam wrazenie ze para zupelnie niedopasowana, zero miedzy nimi chemi, emocji, erotyzmu, film byl przez to nudny, malo ciekawy i mdly, dialogi wydawaly sie jakby teatralnie przerysowane... zdecydowanie niepolecam!!!!!!
Serio?
Ty tak na serio?? I co wyciągnąłeś z tej książki? Jakiś morał? Z chęcią się dowiem, bo wyraźnie ma ona jakąś "głębię" i przesłanie..
Co do komentujących koleżanek: brak wyczucia to może być na pogrzebie, ale w kinie na takim g..? Miały oglądać film w zadumie i milczeniu? Jeszcze powiedz, że bezczelnie zajadały się popcornem...
Chociaż patrząc na Twoją ortografię, chyba trafiłeś na film o Krainie Lodu ("międzylódzki")....
Co do komentujących koleżanek: brak wyczucia to może być na pogrzebie, ale w kinie na takim g..? Miały oglądać film w zadumie i milczeniu? Jeszcze powiedz, że bezczelnie zajadały się popcornem...
Chociaż patrząc na Twoją ortografię, chyba trafiłeś na film o Krainie Lodu ("międzylódzki")....
Polecam dla tych co rozumieją i myślą
Książki nie czytałem więc miałem mgliste pojęcie o co chodzi w tej historii. Nazwałbym ten film romansem XXI wieku. Dla tych którzy oczekują nie wiadomo jakiego seksu nie polecam. Film jest utrzymany w konwencji bardzo delikatnej i bardzo taktownej. Jedynie scena wymierzania kary pasem kłóciła mi się z całym przekazem filmu. Można było to inaczej rozegrać by lepiej współgrało z całym obrazem.
Nie polecam tego filmu również dla tych którzy nie rozumieją na czym polega układ z uległą.
Film pokazujący siłę uczuć, film o którym się mówi i na pewno się go nie zapomina.
Podkreślam jednak że nie jest to arcydzieło bo i nigdy takim nie mogło być. Film, który polecam dla ludzi dojrzałych, a nie dla chichoczących małolatów.
Nie polecam tego filmu również dla tych którzy nie rozumieją na czym polega układ z uległą.
Film pokazujący siłę uczuć, film o którym się mówi i na pewno się go nie zapomina.
Podkreślam jednak że nie jest to arcydzieło bo i nigdy takim nie mogło być. Film, który polecam dla ludzi dojrzałych, a nie dla chichoczących małolatów.