Widok
Piękny makijaż i super osoba :)
Pania Ewę "znalazłam" zupełnie przez przypadek. Na początku troche się obawiałam bo nie była osobą z polecenia a chodziło mi o makijaż na mój własny ślub. Zadzwoniłam :) i to był strzał w 10. Od samego początku Pani Ewa zachowywała się profesjonalnie i była bardzo miła. Umówiłyśmy się na makijaż próbny. Podczas trwania próby wykazała się perfekcjonizmem i dużą cierpliwością ;) zarówno do moich oczekiwań i pomysłów jak i mnóstwa pytań.
Kiedy nadszedł dzień ślub Pani Ewa przyjechała do mnie do domu i malowała wszystkie Panie i dziewczyny z rodziny które były w domu :)
Cały czas uśmiechnięta, z dużą ilością pomysłów. Każdej z nas dobrała makijaż który pasował idelanie, podkreślał to co miał podkreślać i ukrywał drobne niedoskonałości.
W krótce po powrocie skorzystałam raz jeszcze z usług Pani Ewy kiedy chcieliśmy wykonać sesję zdjęciową. Tutaj Pani Ewa ponownie wymyśliła coś nowego w czym równiez wyglądałam super!!!
Bardzo polecam tą osobę za równo ze względu na profesjonalizm i elastyczność w stosunku do klienta ale przede wszystkim ze względu na to że Pani Ewa jest super sympatyczną osobą :))
Pozdrawiam serdecznie Pani Ewo i mam nadzieję że do zobaczenia :)
Kiedy nadszedł dzień ślub Pani Ewa przyjechała do mnie do domu i malowała wszystkie Panie i dziewczyny z rodziny które były w domu :)
Cały czas uśmiechnięta, z dużą ilością pomysłów. Każdej z nas dobrała makijaż który pasował idelanie, podkreślał to co miał podkreślać i ukrywał drobne niedoskonałości.
W krótce po powrocie skorzystałam raz jeszcze z usług Pani Ewy kiedy chcieliśmy wykonać sesję zdjęciową. Tutaj Pani Ewa ponownie wymyśliła coś nowego w czym równiez wyglądałam super!!!
Bardzo polecam tą osobę za równo ze względu na profesjonalizm i elastyczność w stosunku do klienta ale przede wszystkim ze względu na to że Pani Ewa jest super sympatyczną osobą :))
Pozdrawiam serdecznie Pani Ewo i mam nadzieję że do zobaczenia :)
Moja ocena
Eva
kategoria: Wizażyści, styliści
obsługa: 6
oferta: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6