Widok

Pielęgniarki w szpitalu na Zaspie

Towarzyskie Zaspa Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś kiedys miał tą wątpliwą przyjemność tam leżeć?
Bo ja tak. Chodzi mi głównie o pielęgniarki. Są bezczelne, ordynarnr, chamskie i bezużyteczne. Wyśmiewają się z rodzących kobiet mowiąc cytuje:,,a co te głupie babsko tak kszyczy''. Nie chce im się pracować bo juz nie wspomnę o tym żeby coś pomogły. Siedzą sobie tylko w tym swoim pokoiku oglądają ,,M jak miłość", obmawiając lekarzy i pacjętów. A jakie o sobie mają świetne zdanie. Uważają sie za 100 razy lepsze od lekarzy. Wszystkowiedzące pomocnice po liceum. Niczym się nie różnią od zwykłych kasjerek i fryzjerek, o przepraszam fryzjerki są dużo milsze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
"bruheh"

Co to wogóle jest? czy to są dźwięki jakie wydajesz kiedy s****z, pierdzisz albo ci w brzuchu burczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
bardzo inteligentna odpowiedz ...

zeby utrzymac poziom dyskusji pozwole sobie odpowiedziec na podobnym:

kiedy s**** ... dobrze uslyszales ...

a uslyszales, bo mam dupe 10 cm od twojego czola ...

zaraz nic nie bedziesz widzial ...

zreszta to dla ciebie bez roznicy, pod beretem i tak masz gowna po sufit ...

pieprzniety fajansie obrazajacy wszystkich na tym forum, tepy patafianie, oszolomie, niedojdo i koniowale, burasie, prostaku i smierdzielu, wiesniaku w gumiakach, rydzofilu i PISdzielcu.

Jak nie wiesz do czego sie przywalic, to do "bruheh" sie przypinasz ??

ośle, matole, gównożerco, fekofilu, złobie, chomącie, kozi wypiardzie, szmato, oborniku, k******, wiejski szalecie, jelopie i fatalna pomyłko własnych rodzicow ...

otwórz oczy ...

nie widzisz jak w wala cie robia ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
o jeju jakie to piękne... prawdziwa poezja...
...Remember the jester that showed you tears...
gizmo, ale się zagotował, co? :-)))))
"Piękny" tekst, ty sobie to wydrukuj, w ramki opraw, na ścianie powieś.
Skąd takie natchnienie? wenę czerpałeś z ...lustra?
Dziekuję za tą ostatnią wypowiedź bo po tym co napisała reszta naprawdę odechciewa się dalej pracować... W każdym zawodzie pracują pojedyncze jednostki, które się do niego hmmm... jakby to ująć - nie nadają ale błagam NIE UOGÓLNIAJCIE!!! To bardzo krzywdzące zwłaszcza w stosunku do ludzi, którzy z poświęceniem dbają o Wasze życie i zdrowie... Co do zarobków to... - to do kolegi, który pisał o zmianie zawodu jako wyjściu z sytuacji - wybacz ale chrzanisz! Jeśli każdy z nas poszedłby za Twoją radą to już dziś nie miałbyś się u kogo leczyć... Przemyśl sprawę...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jakos w kazdym zawodzie są ludzie albo pracuj w tym zawodzie i licz się z płacami albo zmień zawód wolny rynek takie są prawa zycie............
"Jakoś w każdym zawodzie są ludzie, albo pracuj w tym zawodzie i licz się z płacami, albo zmień zawód, wolny rynek, takie są prawa, zycie............ "

flagon:
Czy to, chciałeś napisać?
czuje sarkazm ale dzieki i tak chcialem cos takiego napisac. Dysortografia bolesna sprawa............
Homersimpson, więc tak jak napisałeś - pracuję w tym zawodzie i dostaję takie wynagrodzenie a nie inne ale nie muszę być z tego powodu zadowolona, prawda...? Poza tym niestety już się o tym przekonałam, że samymi ideałami człowiek daleko nie pociągnie... (co nie oznacza, że dalej się nimi nie kieruję). Nie wziąłeś jeszcze jednej sprawy pod uwagę - ja CHCĘ pracować w tym zawodzie więc z jakiej racji mam go zmieniać??? Czy nie powinno być tak, że po 6 latach, wierz mi - bardzo trudnych studiów, roku stażu, obecnie pracy w pełnym wymiarze godzin i częstych 36 godzinych dyżurów nie wspominając o stresie i odpowiedzialności, które mocno dają w kość nie zasłużyliśmy na "normalne" pieniądze nie wspomianając już o zwykłym ludzkim poszanowaniu...?
Ale taki jest ten kraj albo to zaakceptujesz albo bedziesz poprostu sobie gadała. Mnie denerwója tylko ludzie którzy krzyczą że im sie należy! Nic sie nie należy z miejsca na wszystko trzeba zapracowac taka jest prawda
Po pierwsze "denerwują" - a nie "denerwóją", jak widać nad ortografią dużo nie pracowałeś... A poza tym wszystko co mam do tej pory (a trochę tego jest osiągnęłam) zawdzięczam tylko i wyłącznie własnej pracy - łącznie z tym, że pracuję teraz w jednym z lepszych szpitali w Gdańsku! Więc proszę nie pouczaj mnie w tej kwestii bo bynajmniej nie masz do tego najmniejszych podstaw! Poza tym większość pacjentów, z którymi się od tej pory spotkałam twierdzi, że zmienia zdanie o lekarzach po swojej u nas "wizycie". I często słyszę - "i co też za bzdury o was opowiadają w mediach?". I to jest najmilsze i daje ogromną satysfakcję! Zgorzkniała nie jestem a po Twoich wypowiedziach wydaje mi się, że z naszej dwójki to właśnie Ty się taki stałeś... Ale w sumie - co do jednego masz rację - każdy jest kowalem własnego losu i ja się z tego akurat cieszę...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja właśnie po dwóch dniach pobytu i przygotowań do zabiegu kardiologicznego i mega stresu , podawania leków dożylnie i doustnie dowiedziałem się tuż przed zabiegiem że anastezjologa nie będzie i mam jechać do domu . Mam nowy termin ale nie ma pewności że to się uda bo anastezjologow nie ma
Pielęgniarki na Zaspie pracują za karę a szczególnie jedna i oburzone byly że pytam dlaczego idę do domu bo to przecież nie ich wina i nie ich decyzja - rozumiem ale oczekuje jaki pacjent trochę empatii i zrozumienia
Naprawdę dzisiaj mnie zniszczyli psychicznie i nie polecam tego miejsca