Widok
Pierścionek zaręczynowy - gdzie i za ile...?
Cześć, chciałbym w końcu przejść do konkretów i się zaręczyć, tylko kompletnie nie wiem jak do tego podejść :) Po pierwsze - ile kosztuje, ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy? A po drugie - gdzie go kupić? :)
Jestem z Pruszcza, więc w grę wchodzi Pruszcz / Gdańsk, ew. Sopot, Gdynia jeśli naprawdę będzie jakiś poważny argument przemawiający za kupnem tam :)
Jestem z Pruszcza, więc w grę wchodzi Pruszcz / Gdańsk, ew. Sopot, Gdynia jeśli naprawdę będzie jakiś poważny argument przemawiający za kupnem tam :)
Nie ma czegoś takiego jak ile powinien kosztować... będzie kosztować tyle na ile Ciebie po prostu stać :) Mój był robiony w Gdańsku - Żabianka - V&M-art. Panowie bardzo mili i rzeczowi. Możesz również sam zaprojektować - wybrać jakie złoto/srebro, jaki kamień i jaka jego jakość - i oni go po prostu zrobią. Moim zdaniem warto chyba samemu coś zaprojektować, Panowie na pewno pomogą. Narzeczona to wyjątkowa osoba, to niech i pierścionek będzie wyjątkowy :) Żeby go kiedyś przypadkowo nie zobaczyła na jakiejś wystawie u jubilera w galerii ;) Cena jest sprawą drugorzędna tak na prawdę - i mówię to jako kobieta :)
Oddaje tam pierścionek nawet kilka razy do roku na czyszczenie i polerowanie- lubię jak pierścionek jest zadbany a jak wiadomo dłońmi robi się wszystko :). Przeważnie nic nie biorą - usługa w ramach zakupu albo płacę 10/20zł... Przy każdym oddawaniu/odbiorze pierścionka jest on sprawdzany przy Tobie czy waga/karat się zgadza. Przy zakupie dostajesz również certyfikaty - ja przynajmniej dostałam :)
I niech nie zniechęci Ciebie wejście do pracowni (wygląda dość "nietypowo" :D ) - nie jest tam tak "ekskluzywnie" jak w Aparcie czy innej sieciówce - ale za to jakość produktu jest warta ceny. Można również zagadać z nimi na @ :)
Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania to śmiało :)
Oddaje tam pierścionek nawet kilka razy do roku na czyszczenie i polerowanie- lubię jak pierścionek jest zadbany a jak wiadomo dłońmi robi się wszystko :). Przeważnie nic nie biorą - usługa w ramach zakupu albo płacę 10/20zł... Przy każdym oddawaniu/odbiorze pierścionka jest on sprawdzany przy Tobie czy waga/karat się zgadza. Przy zakupie dostajesz również certyfikaty - ja przynajmniej dostałam :)
I niech nie zniechęci Ciebie wejście do pracowni (wygląda dość "nietypowo" :D ) - nie jest tam tak "ekskluzywnie" jak w Aparcie czy innej sieciówce - ale za to jakość produktu jest warta ceny. Można również zagadać z nimi na @ :)
Gdybyś miał jeszcze jakieś pytania to śmiało :)
Aclari Diamonds w Sopocie na Grunwaldzkiej ;) brzmi drogo ale jeśli myślałeś o pierścionku z diamentem, to tam możesz takie dostać od około 550zł już. A diamenty to jednak trwałe kamienie więc warto wziąć pod uwagę. A ile ma kosztować to zgadzam się, że nie ma jakichś widełek - jedna moja przyjaciółka dostała srebrny z cyrkonią za 350zł gdzieś od jubilera z Gliwic a inna z białego złota z brylantem właśnie z Aclari kupowany przez sklep internetowy za 1100. Obie powiedziały tak :D Powodzenia!
polecam KRUK firme jubilerska przynajmniej bedziesz mial pewnosc ze to co kupiles to faktycznie diament
Ile kosztować: od 1 do 2 Twoich pensji.
Gdzie kupić: u dowolnego jubilera dającego certyfikat na kamienie szlachetne.
Kupuj niższa próbę z większym diamentem - nie odwrotnie :D
Gdzie kupić: u dowolnego jubilera dającego certyfikat na kamienie szlachetne.
Kupuj niższa próbę z większym diamentem - nie odwrotnie :D
Mam z Apartu dużo biżuterii (obrączka, pierścionek zaręczynowy, rózne wisiorki i kolczyki). Nigdy nic mi się nie zepsuło.
3 tygodnie temu mąż mi kupił kolczyki właśnie z Yes. Po 2 tygodniach wypadły oczka i po kolczykach. Teraz muszę pojechać i zobaczyć czy przyjmą reklamację, naprawią bądź wymienią. Ale i tak to był pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Żenada.
3 tygodnie temu mąż mi kupił kolczyki właśnie z Yes. Po 2 tygodniach wypadły oczka i po kolczykach. Teraz muszę pojechać i zobaczyć czy przyjmą reklamację, naprawią bądź wymienią. Ale i tak to był pierwszy i ostatni zakup w tym sklepie. Żenada.
Ja kupiłem dziewczynie taki pierścionek https://www.ankabizuteria.pl/piekny-pierscionek-srebrny-z-bialym-naturalnym-opalem- ona nie lubi złota więc pomyślałem o takim i muszę przyznać i nie pomyliłem się była zachwycona
A pamiętam jak trąbili znajomi w lata temu, że pierścionek to musi być od jubilera. Kupiony z internetu rok temu pięknie się trzyma a różnica w cenie była sporym plusem. https://ergold.pl/
Hej, polecam przejechać się tutaj https://aclari.pl/salon-sopot.html Świetnie ci doradzą co i jak. Ja kompletnie nie wiedziałem co kupić swojej teraz już żonie. Uwierz, było warto tam przyjść ;)
Ogólnie duży wybór mają pierścionków zaręczynowych w ofercie https://lisiewski.com. Świetny jubiler z wieloma rodzajami kamieni jakie w pierścionkach wykorzystując więc można tam coś interesującego wybrać dla swojej wybranki. Ceny w porządku, obsługa super.