Widok
Pierścionek zaręczynowy z BRYLANTEM 0,41 ct
Witam!
Mam na sprzedaż złoty pierścionek z diamentem.
(...)
Pierścionek ma klasyczny wygląd i bardzo ładnie prezentuje się na palcu.
Chcesz sprawić wyjątkowy prezent swojej ukochanej? Nie ma nic lepszego niż pierścionek z diamentem! A ten jest naprawdę wyjątkowy. Jestem pewien, że każda kobieta byłaby zadowolona, gdyby mogła nosić takie cudo na swoim palcu!
Gwarantuję, że na żywo wygląda jeszcze ładniej!!!
Pierścionek nie ma żadnych ukrytych wad, jest bardzo ładnie wykonany i naprawdę godny polecenia! Dodatkowo ma delikatny wygląd, co jeszcze bardziej sprawia, że kamień wydaje się naprawdę duży.
Do pierścionka dodaję gratis drewniane pudełko oraz oczywiście certyfikat wydany przez rzeczoznawcę diamentów.
Parametry:
Metal/próba: złoto żółte, 585, 14 KT
Ilość i rodzaj kamieni: 1 diament
Rodzaj szlifu: brylantowy
Masa kamieni: 0,41 ct
Barwa: H
Czystość: P1
Rozmiar: 13
Przekątna: ~17 mm
Serdecznie polecam i zapraszam do kontaktu!
Mam na sprzedaż złoty pierścionek z diamentem.
(...)
Pierścionek ma klasyczny wygląd i bardzo ładnie prezentuje się na palcu.
Chcesz sprawić wyjątkowy prezent swojej ukochanej? Nie ma nic lepszego niż pierścionek z diamentem! A ten jest naprawdę wyjątkowy. Jestem pewien, że każda kobieta byłaby zadowolona, gdyby mogła nosić takie cudo na swoim palcu!
Gwarantuję, że na żywo wygląda jeszcze ładniej!!!
Pierścionek nie ma żadnych ukrytych wad, jest bardzo ładnie wykonany i naprawdę godny polecenia! Dodatkowo ma delikatny wygląd, co jeszcze bardziej sprawia, że kamień wydaje się naprawdę duży.
Do pierścionka dodaję gratis drewniane pudełko oraz oczywiście certyfikat wydany przez rzeczoznawcę diamentów.
Parametry:
Metal/próba: złoto żółte, 585, 14 KT
Ilość i rodzaj kamieni: 1 diament
Rodzaj szlifu: brylantowy
Masa kamieni: 0,41 ct
Barwa: H
Czystość: P1
Rozmiar: 13
Przekątna: ~17 mm
Serdecznie polecam i zapraszam do kontaktu!