Widok

Pierwsza Komunia Święta

Mój mąż ma chrzesnice i w maju idziemy na komunie. Dziewczynka ma wszystko od tabletów po latpoty konsole i naprawde wszystko,a my mielismy dylemat co kupic?! Pieniedzy nie chcemy dawac bo dziecko musi miec pamiatke z tej komuni a wiec kupilismy złota blanzolete z grawerem za okolo 300 zł i kolczyki z dzetami swarowskiego za 200 zł i uwazam ze bedzie sie cieszyla. Do tego kwiaty kupic pamiatke w praliny i wystarczy. Kazdy daje i kupuje co chce nie jest powiedziane konkretnie co i ile trzeba dawac to jest dziecka świeto i idzie do Boga.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W tym roku u szwagra chłopak dostał rolki i był bardzo zadowolony mnie czeka za 2 tygodnie komunia wiec planuje podarować xD podobny prezent.
Już mam coś na oku razem z ochraniaczami myślę że to będzie jakaś odmiana od zegarków itp. a jestem tylko gościem a nie kimś z rodziny.
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=586146&order=td&string=ROLKI&search_scope=userItems-586146&bmatch=seng-v6-p-spt-0423
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Prezenty

co na prezent na imieniny dla faceta? (40 odpowiedzi)

Poradźcie co można kupić na imieniny dla faceta 40-letniego? Nie mogą to być takie śmieszne...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

co dla chłopca 11 lat na prezent? (7 odpowiedzi)

co mogę kupić dla chłopca 11 lat kupić na urodziny? proszę o pomoc, może macie jakieś pomysły?...

do góry