Widok

Pierwszy do raju

Pierwszy do raju Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Pierwszy do raju.
Pierwszy do raju
Dorota Truskolaska Alibert

Komedia w doborowym wydaniu. Spektakl przede wszystkim śmieszy - widownia spędzi w teatrze blisko dwie godziny, śmiejąc się z dialogów i doskonale się bawiąc - wszystko po to żeby sztuka rozbawiła widza do łez i żeby wyszli z teatru w doskonałych humorach. Będzie to możliwe dzięki znanym i lubianym aktorom, tj. Antoniemu Pawlickiemu, Michałowi ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

żenada

Byłem, szkoda wydanych pieniędzy
Zdecydowanie nie polecam. Na takim badziewiu już dawno nie byłem. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podzielam opinie. Szkoda czasu . Jedynie Piotr Nowak był światełkiem w niebie bylejakość. Przykre
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wielkie rozczarowanie

Wielkie rozczarowanie ..... Traithlon Story rewelacyjny ...Pierwszy do Raju szkoda czasu....

Przykre - ale szkoda czasu i pięniędzy

Byłem wczoraj z żoną w Szczecinie 18.02.2018r, chodzimy przeważnie raz w miesiącu na jakiś spektakl. Ale pierwszy raz w życiu poszedłem do domu, po prostu nie wróciliśmy po przerwie. Moim skromnym zdaniem spowodował to żałosny, po prostu głupi, płytki scenariusz i mimo stawania na głowie aktorów, wyciskali co mogli "szacun", nie da się nic zrobić, było to SŁABE. Najgorzej wydane 240zł w ostatnim okresie. PS. Pierwszy raz w życiu usnąłem w teatrze, żona mi się przyznała w domu, że również usnęła. Podobnie zachowało się kilka innych par, poszli do domu.

Wyrzucone pieniądze

Najmniej sensownie wydane 240 zł.!!!
Żenada.

Widziałam

W skali 1do5 daje 3plus.
Można zobaczyć. Można sie pośmiać

Niestety

Gra aktorska bardzo dobra. Szkoda tylko, że zamiast do teatru poszłam na kabaret. To nie sztuka, która ma ponadczasowe żarty sytuacyjne, która może być grana przez lata, to przedstawienie żartujące z obecnej sytuacji w naszym kraju, a dla mnie to właśnie kabaret.

Inne tematy z forum Kultura

Awantura w Chioggi (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

Polak Polakowi wilkiem (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Polak Polakowi wilkiem . POLAK POLAKOWI WILKIEM "Polak Polakowi wilkiem"...

To tu to dom (10 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: To tu to dom . "To tu to dom" - - nowe przedstawienie sensoryczne pomysł i...

do góry